Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

  • 9 hónap ago
  • 6196 Views
  • 1 2
Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Mi, emberek megtanultunk sok mindent irányítani, de egy dolgot még mindig nem tudunk elsajátítani, az az idő múlása. Évek, napok, órák és percek telnek el folyamatosan anélkül, hogy bármit is tudnék állítani. És ez az ütem fokozatosan meghagyja nyomát. Elkezd őszülni a hajunk, és a bőrünk ráncosodni kezd, de másrészt bölcsebbek leszünk, és jobban értékeljük az élet fontos dolgait. Ez mindenkivel előfordul, még a legáhítottabb szépségekkel is, akiktől sóhajtoztunk, amikor filmeket néztünk a 80-as és 90-es években.

Következő cikkünkben összeállítottunk egy listát olyan színészekről, akik a 80-as és 90-es években voltak a show biznisz csúcsán.

1) Alec Baldwin

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Alec Baldwin először a ’80-as évek elején, a kis képernyőn nyújtott nagyszerű előadásainak köszönhetően vált népszerűvé, amikor az olyan sorozatok, mint a The Doctors népszerűek voltak az Egyesült Államokban. De a szerep, amelynek köszönhetően valószínűleg mindannyian emlékszünk rá Tim Burton Beetlejuice – Kísértethistória című filmjében volt. Ezután a színész egy igen sikeres karriert futott be. Dolgozott a Mission: Impossible – Titkos nemzet, a Csillag születik és a Pixie című filmekben, számos egyéb produkció mellett, amelyek megerősítik, hogy ő korunk egyik legnagyobb színésze.

De Baldwinnak van valami, amivel más hollywoodi színészek nem igazán dicsekedhetnek. Nemcsak a színészet terén sikeres, hanem a magánéletében is. Több mint 20 éve házas Hilaria Baldwinnal, és most született hatodik gyermekük (a hetedik gyermeke Alecnek, akinek már van egy fia előző házasságából, Kim Basinger színésznővel).

2) Mel Gibson

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Mel Gibson szakmai karrierje olyan széles, hogy elég nehéz egyetlen olyan főszerepet kiválasztani, amely színészként meghatározza. Azonban meg kell említenünk az egyik legismertebb filmjét, a Halálos fegyvert. Egy másik ismert karaktere Sir William Wallace, akit A rettenthetetlen című filmjében alakított. Később többek között a ‘Mi kell a nőnek?’, a Jelek és A természet ereje című filmekben szerepelt.

A színész 2014 óta áll kapcsolatban Rosalind Rossszal, és van egy közös fiuk. Ráadásul Gibsonnak 8 másik gyermeke van az előző házasságokból, és bár kevésbé stabil élete volt, mint a listánk előző színészének, úgy tűnik, Gibson megtalálta a saját boldog helyét.

3) David Hasselhoff

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

Amellett, hogy David Hasselhoff a szakma egyik legjóképűbb férfija, sokoldalú embernek bizonyult. 7 évesen kezdett el színészkedni, táncolni és énekelni, és kezdetben úgy gondolta, hogy útja főként Broadway musicalekhez vezet majd. Ma már tudjuk, hogy ez messze nem volt igaz.

A Knight Rider című sorozatban való szereplésének köszönhetően nemzetközi hírnévre tett szert. Később szerepet kapott minden idők egyik legsikeresebb sorozatában, a Baywatch-ban, nemrég pedig többek között a Killing Hasselhoff című filmben.

Aligha fog meglepődni, ha megtudja, hogy szabadidejében szívesen űzi a szabadtéri sportokat, például a búvárkodást. És mintha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy tökéletes legyen, sok órát tölt a gyerekek meglátogatásával számos kórházban.

1 2 3 4