Sztárgyerekek, akik szégyent hoztak a szüleikre

  • 2 év ago
  • 114969 Views
  • 18 13
12 sztárgyerek, aki szégyent hozott a szüleire

Nehéz lehet egy híres szülő mellett felnőni, hiszen az élet a reflektorfényben és a paparazzók kamerájának kereszttüzében egyáltalán nem könnyű – ráadásul a sztárok gyerekei mindezt nem maguk választották.

11) Christian Brando

Christian Brando

Ha rangsort szeretnénk állítani, minden bizonnyal a színészlegenda, Marlon Brando fia vinné a pálmát a szüleikre szégyent hozó celebgyerekek versenyében. Christian Brando ugyanis, miután kirúgták a középiskolából, rászokott a drogra, és folyamatosan lopta a napot, majd meggyilkolt egy embert. Mentségére szólhat, hogy gyerekkorában valószínűleg nem juthatott neki túlságosan rendezett családi élet, mivel híres apjának egyes források szerint kilenc, míg mások szerint tizenegy gyereke volt, különböző nőktől.

A Brandon fiú 1990-ben féltestvére, Cheyenne élettársát és gyerekének apját, egy tahiti politikus fiát lőtte le. A család Marlon Brando hollywoodi villájában tartózkodott, és Christian csak aznap találkozott először húga barátjával. Néhány órával a lövés eldördülése előtt Cheyenne állítólag arról panaszkodott a testvérének, hogy az élettársa veri. Christian ugyanakkor tagadta, hogy előre megfontolt szándékkal ölt volna, állítása szerint véletlenül sült el a pisztoly, amivel csak megfenyegette a másik férfit, majd mindketten dulakodni kezdtek a megszerzéséért.

A dulakodás ellen szólt, hogy az áldozatot, Dag Drolletet a hátán érte a lövés, miközben a kezében egy távirányítót és egy szál cigarettát tartott. Marlon Brando ennek ellenére mindent elkövetett annak érdekében, hogy enyhítse a fiára kiróható büntetést: magándetektívet fogadott fel, ballisztikai és patológus szakértőket keresett meg, és legalább kilenc ügyvédnek fizetett Christian védelméért. Később, a tárgyaláson pedig egy egyórás védőbeszédben saját magát és rossz apaságát okolta fia ballépéséért.

12) Miley Cyrus

Miley Cyrus

Az énekesnő egy interjúban beszélt saját szexuális identitásáról, amitől a szülei nem igen voltak elájulva: „Az egész életem arról szól, hogy megpróbálom megérteni a saját nemiségemet és a saját szexuális identitásomat. Mindig is utáltam a »biszexuális« szót, mert emiatt bekerülök egy skatulyába.Én egyszerűen nem foglalkozom azzal, hogy valaki fiú-e, vagy lány. Vallásos déli családban nőttem fel, de olyan ötödikes-hatodikos koromban kezdett felnyílni a szemem. Az első kapcsolatom is egy lánnyal volt. Az univerzum pedig mindig küld nekem egy-egy jelet, hogy ez így rendben van. Még akkor is, amikor úgy tűnik, a szüleim nem értik ezt az egészet. Érzem, hogy egyszer el fogják fogadni” – mondta Cyrus, aki a fentiek miatt pánszexuálisnak vallja magát.

11 híres nő, aki bizonyította, hogy 40 felett is válhatunk anyává

(Forrás)

1 2 3 4 5