Sztárgyerekek, akik szégyent hoztak a szüleikre

  • 2 év ago
  • 115021 Views
  • 18 13
12 sztárgyerek, aki szégyent hozott a szüleire

Nehéz lehet egy híres szülő mellett felnőni, hiszen az élet a reflektorfényben és a paparazzók kamerájának kereszttüzében egyáltalán nem könnyű – ráadásul a sztárok gyerekei mindezt nem maguk választották.

A nyomás néha akkora, hogy csak kisebb-nagyobb kihágásokkal tudják feldolgozni a frusztrációt.

1) Montana Fishburne

Montana Fishburne

Minden lányos apa egyik legvadabb rémálma, hogy a lánya esetleg pornózni kezd. Mindezt a Mátrix-filmek Morpheusa, Laurence Fishburne valóban átélte. Lánya, Montana ugyanis 2010-ben, 19 éves korábanúgy próbált meg saját jogon is némi hírnévre szert tenni, hogy szerepelt egy pornófilmben. Később a celebgyerek maga is megbánta az elhamarkodott lépést, mivel sem a beígért összeget, sem a vágyott hírnevet nem kapta meg a felnőttfilmnek köszönhetően.

Senkit sem bátorítanék arra, hogy pornózni kezdjen. Nem leszel híres, nem leszel filmsztár. Rossz esetben úgy végzed, hogy elszaródik az életed.” – nyilatkozta a Fox Newsnak.

2) Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber 2013-ban az amszterdami fellépése előtt ellátogatott az Anne Frank Házba, ahol egy órát töltött, majd távozáskor a múzeum vendégkönyvét is elkérte, és a következőt írta bele: „Igazán nagyszerű, hogy sikerült eljutnom ide. Anne szuper lány volt. Remélem, hogy Bieber-rajongó lett volna.

Az Anne Frank Ház a Facebook-oldalán tette közé a sztár bejegyzését, és utána több száz hozzászólás érkezett, amely egytől egyig Bieber ízléstelenségét kritizálta. A többség önteltnek, arrogánsnak és undorítónak tartotta az énekes megjegyzését, a kanadaiak szerint pedig szégyent hozott rájuk ezzel a tiszteletlen és gusztustalanul önfényező beírással. Valószínűleg a szülei sem örültek ennek a tettének…

3) Weston Cage

Weston Cage

Nem épp a normális életre való garancia, ha valaki Nicolas Cage gyerekeként nő fel, de a sztár fia a jelek szerint mindent elkövet, hogy lepipálja híres apja excentrikusságát. Azzal valószínűleg még nem is akasztotta ki Cage-et, hogyaz Eyes of Noctum nevű black metal együttes énekese lett, később azonban más ügyei is voltak.

2011-ben például letartóztatták, és pszichiátriai kivizsgálásra küldték, mert összeverekedett a személyi edzőjével egy étteremben. A konfliktus oka az volt, hogy Weston nem rendelhetett azt, amit szeretett volna, és az eldurvult vita egy pontján állítólag még egy pörgőrúgással is megpróbálkozott. Később a problémás sztárgyerek azzal került a lapok címoldalára, hogy megverte akkori feleségét, Nikki Williams énekesnőt – akivel 2012-ben nem túl meglepő módon el is váltak. Weston pedig egy percig sem titkolja, kit hibáztat a zűrjeiért.

Az embereknek az a prekoncepciójuk, hogy nekem milyen kiváltságos életem lehetett,de valójában el sem tudják képzelni, min mentem keresztül. Azóta ezek az élmények jelentik a hajtóerőt a számomra, hogy a zenélés közben megszabaduljak a szívemben uralkodó bosszútól.” – nyilatkozta a Noisey zenei csatornának.

1 2 3 4 5