Sztárgyerekek, akik szégyent hoztak a szüleikre

  • 2 év ago
  • 115022 Views
  • 18 13
12 sztárgyerek, aki szégyent hozott a szüleire

Nehéz lehet egy híres szülő mellett felnőni, hiszen az élet a reflektorfényben és a paparazzók kamerájának kereszttüzében egyáltalán nem könnyű – ráadásul a sztárok gyerekei mindezt nem maguk választották.

4) Sean Stewart

Sean Stewart

A celebgyerekek körében nem olyan szokatlan a vég nélküli partizás, de Rod Stewart énekes fia elég gyakran lő túl a célon mulatozás közben. Történt egyszer, hogy egy udvariatlan férfi leköpte az autója szélvédőjét, mire a részeg Sean előbb többször megütötte, majd állítólag eszméletlenre rugdosta. Tettéért három hónapig tartó börtönt kapott, mégsem ez volt az utolsó alkalom, hogy szégyent hozott a családjára.

2007-ben, mindössze egy héttel apja esküvője előtt Seant ismét testi sértés miatt tartóztatták le: ekkor törmeléket, téglát és egy postaládát (!) dobott egy privát rendezvény vendégeire,amiért nem engedték be a partira. Kijelenthetjük, hogy ez a sztárcsemete aztán igazán szeret bulizni, Rod Stewart lagziján azonban a folyamatban lévő ügy miatt mégsem vehetett részt – a valóság helyett azzal mentette ki magát, hogy „bárcsak elmehetnék, de dolgoznom kell”.

5) Amanda Bynes

Amanda Bynes

Amanda Bynes a 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinisztárja volt: a Miről álmodik a lány? és a Micsoda srác ez a lány színésznőjének még saját műsora is volt The Amanda Show címmel. Amanda hamar Amerika kedvencévé vált, természetes szépsége és laza stílusa mindenkit lenyűgözött, azonban, mint annyi gyereksztárt, őt is tönkretette a korán jött siker. Korán a drogok és az alkohol rabja lett, ami a külsejére is hatással volt – mára már alig ismerni rá az egykori sztárra.

Amanda folyamatosan lázad a szülei ellen. A harmincas évei elején járó botrányhősnek a szülei próbálnak alkohol- és drogproblémáiban segítő kezet nyújtani, ő azonban minden erejével hadakozik.

6) Nick Hogan

Nick Hogan

A legendás pankrátor, Hulk Hogan fiáról akkor lehetett a legtöbbet hallani, amikor 2007 augusztusában borzalmas autóbalesetet okozott azzal, hogy illegális gyorsulási versenyt rendezett egy haverjával. Hogan elvesztette az uralmat a kocsija felett, és egy fának ütközött, amitől utasa, John Graziano olyan súlyosan megsérült, hogy élete hátralévő részében napi 24 órás ellátásra szorul. Grazianóról az édesanyja gondoskodik, akinek ráadásul nagyon szűkösek az anyagi lehetőségei.

Hulk Hogant pedig annyira megviselte fia felelőtlen viselkedése, hogy mély depresszióba esett. Memoárjában később bevallotta, hogy nemcsak rászokott a fájdalomcsillapítókra, de öngyilkosságot is megkísérelt, annyira maga alatt volt.

1 2 3 4 5