Sztárgyerekek, akik szégyent hoztak a szüleikre

  • 2 év ago
  • 114975 Views
  • 18 13
12 sztárgyerek, aki szégyent hozott a szüleire

Nehéz lehet egy híres szülő mellett felnőni, hiszen az élet a reflektorfényben és a paparazzók kamerájának kereszttüzében egyáltalán nem könnyű – ráadásul a sztárok gyerekei mindezt nem maguk választották.

9) Chet Hanks

Chet Hanks

Tom Hanks és Rita Wilson idősebbik fiát egy cseppet sem tartja vissza a sorozatos botrányoktól a tény, hogy apja a világ egyik leghíresebb színésze. A Chet Haze és Chet Hanx művészneveken borzalmas rapzenét produkáló Chet Marlon Hanks megfenyegette Howard Stern rádiós műsorvezetőt, hogy megveri, folyamatosan rasszista kifejezéseket használ az Instagram-oldalán, rászokott a kokainra, és egy, az ő számlájára írható autóbaleset miatt bírósági ügybe keverte a szüleit.

Miután részt vett egy elvonón, Chet azt állította,mindennek kokainfüggősége volt az oka, amit hajlamosak vagyunk el is hinni, ez azonban valószínűleg nem enyhíti a Hanks-szülők bánatát. A sztár ugyanakkor jól titkolta, hogy csalódott volna fiában, és egy alkalommal kifejezetten szép szavakkal vette a védelmébe.

10) Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf sosem volt az a jófiús típus, a Transformers sztárja ugyanis rendszeresen belekeveredik valamilyen zűrös ügybe. Több alkalommal is összetűzésbe került már a törvénnyel: néhány éve például azért bilincselték meg, mert nem tudott viselkedni egy színházi előadás közben, de „nyilvános részegség” vádja miatt is tartóztatták már le.

A színész legutóbb az egyik forgatási szünetben fogta magát, lehúzta a sliccét, és az óceánparton könnyített magán – egyenesen bele a vízbe! Sajnos azzal nem számolt, hogy a lesifotósok sosem alszanak, valaki ugyanis szépen megörökítette a pillanatot, azóta pedig már az egész világot bejárták a képek. Ezek után vajon mi jöhet még?

1 2 3 4 5