Nicolas Cage legjobb filmjei, amiket kár lenne kihagyni

  • 3 év ago
  • 10708 Views
  • 3 2
Nicolas Cage legjobb filmjei, amiket kár lenne kihagyni

Nicolas Cage a következő kiváló színész, aki terítékre terül honlapunkon. Az Oscar-díjas előadóművész, akinek az eredeti neve Nicholas Kim Coppola.

6. Con Air – A fegyencjárat (1997)

Con Air – A fegyencjárat (1997)

Cameron Poe (Nicolas Cage), az amnesztiával szabadult rohamosztagos épp hazafele tart a Fegyencjáraton, melyen az ország legelvetemültebb bűnözőivel utazik együtt. A rabok  kiszabadulnak, és átveszik a gép felett az irányítást, Poe-nak pedig nem sok ideje marad, hogy visszaszerezze a gépet, mielőtt a rendőrök úgy döntenének, egy ártatlant feláldozva megszabadulnak a fegyencektől.

5. A nemzet aranya (2004)

A nemzet aranya (2004)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) archeológus, akinek családja hét nemzedéken át keresett egy különös kincset. Gates is a titkos legenda igazolására teszi fel életét, mely szerint George Washington, Thomas Jefferson és Benjamin Franklin az Amerika Függetlenségi háború során egy nagy aranytartalékot rejtett el vésztartalék gyanánt. De hogyan lehet a nyomára bukkanni? Az Alkotmány és a Függetlenségi Nyilatkozat sorai közt rejlenek a kincskereső térkép utalásai. Gates nekiveselkedik a kód feltörésének, csakhogy mások is szemet vetettek az aranyra.

4. Fegyvernepper (2005)

Fegyvernepper (2005)

Jurij Orlov (Nicolas Cage) nagy és befolyásos ember akar lenni. Hogy elérje célját, semmitől nem riad vissza. Vagyonát fegyverkereskedelemből szerzi, és egy pillanatig sem engedi, hogy lelkiismerete befolyásolja a kétes üzletek lebonyolításában. Egészen addig, amíg öccse (Jared Leto) bajba nem kerül.

1 2 3