Nicolas Cage legjobb filmjei, amiket kár lenne kihagyni

  • 3 év ago
  • 10704 Views
  • 3 2
Nicolas Cage legjobb filmjei, amiket kár lenne kihagyni

Nicolas Cage a következő kiváló színész, aki terítékre terül honlapunkon. Az Oscar-díjas előadóművész, akinek az eredeti neve Nicholas Kim Coppola.

3. Ál/Arc (1997)

Ál/Arc (1997)

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a bebörtönzött férfi állíthat meg. Egy titkos akcióban az ügynök és a gonosztevő arcát kicserélik, azonban a csere balul sül el.

2. Segítség, apa lettem (2000)

Segítség, apa lettem (2000)

Jack Campbell (Nicolas Cage) egyszer már a karriert választotta a nyugodt családi élet helyett. Be is jött a számítása, a Wall Street egyik legmenőbb üzletemberévé vált. Egy karácsonyi éjszakán azonban újabb esélyt kap az élettől: egy olyan alternatív életben ébred fel, amiben nem hagyta el egyetemi szerelmét, és New Jersey külvárosában nevelik gyerekeiket. Jack egyáltalán nincs elragadtatva a fordulattól, hogy korábbi élete egyik pillanatról a másikra szertefoszlott, de nincs mit tennie, meg kell próbálnia alkalmazkodni az új helyzethez.

1. A szikla (1996)

A szikla (1996)

Francis Hummel (Ed Harris) tábornok mindenre képes az embereiért, és neheztel a kormányra a cserbenhagyott, elesett katonák miatt. Csalódottságában, és bosszúra éhesen megfenyegeti az FBI igazgatóját (John Spencer): ha nem kap 40 órán belül 100 millió dollárt, akkor vegyi támadást indít San Francisco városa ellen. Az FBI mozgósítja legjobb vegyi fegyver szakértőjét (Nicolas Cage), hogy segítsen a városra irányított rakéták semlegesítésében, és előkerítik John Patrick Masont (Sean Connery), a legendás bűnözőt, akinek sikerült megszöknie az Alcatrazból, hogy juttasson be egy kisebb kommandós csapatot a börtönbe.

13 alkalom, amikor színészek improvizációval tették jobbá kedvenc filmjeinket

(Történetek forrása)

//Lina//

1 2 3