Mel Gibson legjobb filmjei, amiket neked is látnod kell

  • 2 év ago
  • 7253 Views
  • 0 1
Mel Gibson legjobb filmjei, amiket neked is látnod kell

Az Oscar-díjas Mel Gibsonról ellehet mondani, hogy filmes berkeken belül ezermesternek számít, hiszen egy személyben színész, producer, rendező, szinkronhang, forgatókönyvíró és ügyvezető producer is. A legendás színész többször is padlót fogott már, ám úgy tűnik megint csak sikerült kikecmeregnie a gödörből.

6. Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

Nick Marshall (Mel Gibson), a kivagyi, öntelt reklámszakember egy balaesetnek köszönhetően elkezdi hallani a nők gondolatait. Először óriási sikereket ér el titkos tehetségével, aztán szépen lassan rádöbben, hogy a képessége nem pótolja a tehetséget.

5. Maverick – Halálos póker (Maverick, 1994)

Maverick – Halálos póker (Maverick, 1994)

Maverick (Mel Gibson) nem vadnyugati mesterlövész, csupán egy pókerjátékos, aki viszont a legjobb akar lenni. Már csak egy egész kis pénz hiányzik ahhoz, hogy benevezhessen élete pókerversenyére, de úgy tűnik, nehezebb összeszedni ezt a pénzt, mint gondolta. Kalandjai során megismerhetjük a ravasz Annabelle Bransfordot (Jodie Foster), és a mogorva békebírót, Zane Coopert (James Garner) is.

4. Mad Max-trilógia (1979-1985)

Mad Max-trilógia (1979-1985)

A poszt apokaliptikus vízió helyszíne Ausztrália. A civilizáció már szinte nyomtalanul eltűnt, portyázó bandák fosztogatnak zsákmány után kutatva, hátha van még valami használható. Max Rockatansky (Mel Gibson), zsaru, férj és családapa volt, miután azonban mindent elvesztett, bőrszerkót húzott, és renegátként éli életét. A férfi igazságosztóként lép fel a velejéig romlott világban. Mad Max egy antihős, aki a bosszú és a feledés reményében rója az utakat.

1 2 3