A 10 leghátborzongatóbb paranormális rejtély, amely valóban igaznak bizonyult

  • 2 év ago
  • 10314 Views
  • 1 4
A 10 leghátborzongatóbb paranormális rejtély, amely valóban igaznak bizonyult

A “paranormális” olyan kifejezés, amelyet olyan szokatlan és rendkívüli jelenségekre használnak, amiket a tudomány nem tud megmagyarázni. A történelem folyamán számos titokzatos esemény történt, amelyekről azt állították, hogy paranormálisak, mivel nem volt más elfogadható magyarázat.

9) A kíséretjárta rendőrállomás

A távírógép magától ír, az ablakok és ajtók maguktól csapodnak be egy kapitányságon. Léptek zaja hallatszik a folyosókon. Ez azért elég parás, nem? Hosszú éveken át Jeffery DeSimone kapitány ezekhez hasonló eseményeket tapasztalt. Ezért egyszer beengedtek egy paranormális nyomozót is és kíváncsiak voltak, hogy mit is fog találni. A nyomozó egy egész éjszakát töltött a kapitányságon. Éjjel a vállát is megtapogatták a láthatatlan erők. A hangfelvételeken valaki azt mondogatta “Hé, Sam”, majd becsapta az ajtót. Egy másik felvételen sikolyokat hallottak. A videófelvételen volt egy jól kivehető árnyék, amely elhaladt az egyik régi irodában. A paranormális nyomozók megállapították, hogy a rendőrségen lakó szellemek már évszázadok óta a helyszínen vannak, és nem is akarnak kapcsolatot teremteni az emberekkel.

10) A kulcs gazdája

Egy régi irodaházból orvosi rendelőt alakítottak ki. Bob – ez sem az igazi neve a férfinek – és partnere megérkeztek a helyszínre, hogy átvegyék a kulcsokat. Beengedték őket az épületbe, csakhogy a második emeleten különös dolgokat tapasztaltak. A bezárt helyiségek ajtaja tárva nyitva állt. Ellenőriztek mindent, de semmit sem találták odabent. Ezért visszamentek, de már látták, hogy a portás elment. Hamarosan megérkezett a valódi portás a bejárathoz. A nyomozók leírták azt a személyt, aki beengedte őket az épületbe. Az igazi portás elmondta, hogy egy orvosról beszélnek, aki napokkal ezelőtt öngyilkos lett a helyszínen.

12 gyönyörű tanárnéni, akikért minden diák odáig van

(Forrás: harmonikum.co)

1 2 3 4