Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

  • 2 év ago
  • 21141 Views
  • 10 8
Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

A tehetséges gyerekek nagy kincsek a rendezők számára, hiszen ki tudna jobban megnevettetni vagy megríkatni, mint ezek a színészpalánták lenyűgöző mosollyal, és hatalmas, ártatlan szemekkel. Néha azonban előfordul, hogy egy jól sikerült film után soha többé nem találkozunk velük a filmvilág berkein belül.

Csak a leghűségesebb rajongók tudják, hol vannak ezek az egykor rivaldafényben fürdő, bálványozott tehetségek. Íme néhány fiatal színésznő, akit Hollywood egyszer a múltban felkapott.

1) Madison Lintz (The Walking Dead sorozat, 2010–2012)

Madison Lintz

Madison Lintz 6 évesen kezdte színésznői karrierét, amikor Sophia-t alakította a The Walking Dead sorozat első két epizódjában. Olyan sorozatokban is szerepelt, mint a Nashville vagy az It’s Supernatural, továbbá játszott a Szülői felügyelet nélkül című filmben is.

2) Bella Thorne (Indul a risza! sorozat, 2010–2013)

Bella Thorne

Anabella Thorne azok közül a lányok közül való, akiket a Disney kapott fel. 13 évesen az Indul a risza! Cmű sorozatban kezdte, rengeteg pénzt keresve családjának. Bella ma is színésznőként dolgozik, láthattuk például az Éjjeli napfény című filmben, ahol Arnold Schwarzenegger fiával, Patrick-kel dolgozott együtt.

3) Amanda Bynes (The Amanda Show sorozat, 1999–2002)

Amanda Bynes

Amanda Bynes a 90-es évek egyik legígéretesebb színésznője volt. 13 évesen a Nickelodeon egyik show-jának főszereplője volt. Később még néhány filmben felbukkant, például a Micsoda srác ez a lány vagy a Sztárkivetett képkockáin. 2010-ben teljesen eltűnt a filmvilágból. Mára többé-kevésbé sikerült kikerülnie a lesifotósok kereszttüzéből, és nem kívánja folytatni ígéretesnek induló karrierjét.

1 2 3 4