Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

  • 3 év ago
  • 21194 Views
  • 10 8
Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

A tehetséges gyerekek nagy kincsek a rendezők számára, hiszen ki tudna jobban megnevettetni vagy megríkatni, mint ezek a színészpalánták lenyűgöző mosollyal, és hatalmas, ártatlan szemekkel. Néha azonban előfordul, hogy egy jól sikerült film után soha többé nem találkozunk velük a filmvilág berkein belül.

7-8) Noelle and Cali Sheldon (Jóbarátok sorozat, 1994–2004)

Noelle and Cali Sheldon

2 baba játszotta Emma Geller-t a Jóbarátok című sorozatban. Cali és Noelle, az ikrek. A sorozat után a lányok több filmmel próbálkoztak, de mostanában a 16 éves ikrek nem kaptak komoly szerepet.

9) Madison De La Garza (Született feleségek sorozat, 2004–2012)

Madison De La Garza

Mindenki hallott már erről a sorozatról. Nehéz elhinni, hogy a pufók lányka, Gabrielle Solis lányát játszotta, ma már egy csinos, 16 éves hölgy. Madison építgeti filmes karrierjét, melyben nagy segítségére van nővére, Demi Lovato.

10) Daniella Baltodano (Desperate Housewives, 2004–2012)

Daniella Baltodano

A sorozatban Gaby és Carlos Solis-nak két lánya van. A kisebbik lányt Daniella Baltodano alakította, aki ma már 14 éves, és Madison-hoz hasonlóan a filmiparban szeretne maradni. Daniella igyekszik kapcsolatban maradni sorozatbeli nővérével, rendszeresen posztol képeket találkozásaikról.

1 2 3 4