Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

  • 3 év ago
  • 21168 Views
  • 10 8
Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

A tehetséges gyerekek nagy kincsek a rendezők számára, hiszen ki tudna jobban megnevettetni vagy megríkatni, mint ezek a színészpalánták lenyűgöző mosollyal, és hatalmas, ártatlan szemekkel. Néha azonban előfordul, hogy egy jól sikerült film után soha többé nem találkozunk velük a filmvilág berkein belül.

4) Mandy Moore (Neveletlen hercegnő, 2001)

Mandy Moore

Mandy Moore énekesnő és színésznő 9 évesen kezdte a szakmát. Amikor 12 lett, megkapta első komoly filmszerepét: a Séta a múltba hatalmas sikert aratott. Csodás hangját a Rapunzel című rajzfilmben hallhatjuk. Mostanában a Rólunk szól című filmben találkozhatunk vele.

5) Jamie Lynn Spears (Zoey 101 sorozat, 2005–2008)

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn, akárcsak testvére, Britney a Disney stúdikban kezdte karrierjét. Korai, nem tervezett terhességes miatt elhagyta a filmipart, idejét pedig gyermekének és családjának szentelte. Jamie Lynn ma 2 gyermekes édesanya. 2014Ben jött ki zenei albuma The Journey címmel.

6) Hilary Duff (Lizzie McGuire: Growing Up Lizzie sorozat, 2003)

Hilary Duff

Hilary Duff énekesnő és színésznő is Disney-nek köszönheti karrierjét, pontosabban a Lizzie McGuire sorozatnak, mely után felkapták. Szerepelt az ÖcsiKém, a Csaó, Lizzie!, a Tucatjával olcsóbb filmekben, valamint számos kasszasiker alkotásban is. Hilary ma minden figyelmét zenei karrierjének szenteli. 2015-ben kijött a Breathe In (lélegezz be) című albuma, melyet frappáns elnevezésű Breathe Out (lélegezz ki) című lemeze követett.

1 2 3 4