15 filmsztár, akik olyan szerepekben lettek sikeresek, amit valójában nem is nekik szántak

  • 1 év ago
  • 37569 Views
  • 1 0
15 filmsztár, akik olyan szerepekben lettek sikeresek, amit valójában nem is nekik szántak

A rendezők mindig azt akarják, hogy a film amivel annyit dolgoztak, sikeres legyen. Ám ehhez a szereplőkre nagy hangsúlyt kell fektetniük. Fontos, hogy a színész tudjon egyé válni, az általa játszott karakterrel. Ugyanis a jó szereposztásnál szinte összefonódik a film címe, a színészek nevével. Ez olyan tudat alatti dolog.

Alábbi összeállításunkban olyan színészeket ismerhettek meg, akik nem az első választások voltak egy-egy film főszerepére. Illetve természetesen azokat is megismerhetitek, akiket elutasítottak.

1. Christian Grey (A szürke ötven árnyalata)

A producerek kedvencei Robert Pattinson és Ryan Gosling voltak. Ám Ryan Goslint nem érdekelte a szerep, míg Robert Pattinsot végül fel sem kérték. Mondván nem jó ötlet, az Alkonyat után egy ilyen szerepet ráosztani. A második körben bukkant fel Jamie Dornan neve. És talán jobbat, nem is találtak volna.

2. Michael Corleone (A Keresztapa)

Kezdetben Dustin Hoffman-t szerették volna felkérni Michael Corleone megszemélyesítésére. Ám valamiért a próbák során nem tűnt jó választásnak, így jött szóba Al Pacino.

3. Jack Sparrow (A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka)

Nem kérdés, hogy Johnny Deppre írták Jack Sparrow szerepét. Az igazság azonban az, hogy a valódi elképzelés Hugh Jackmant volt. Ám akkor még nem volt elég híres, így végül több híresség neve után lett a főszerep Johnny Depp-é.

4. Edward Lewis (Micsoda nő!)

Talán nincs olyan ember, aki ne ismerné ezt a filmet. El sem tudnánk képzelni Richard Gere nélkül. Pedig az első körben az ő neve fel sem merült, mivel a rendezők Al Pacino-nak szánták a szerepet. A színész a próbák során, nem tudta magáévá tenni a karaktert, így végül visszalépet. A végső felállást Julia Roberts vívta ki, hisz ő vette rá Richard Gere-t, hogy fogadja el a felkérést.

1 2 3 4