11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

  • 3 év ago
  • 9900 Views
  • 0 1
11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

A jó sorozat az, amely különleges köteléket teremt közted és szereplői között. Azt hiszem mindannyian elmondhatjuk, hogy éreztük már azt a különleges köteléket egy sorozat legalább egy szereplőjével, legyen az Sheldon Cooper az Agymenőkből, Kelso az Azok a 70-es évek show-ból vagy Marissa A narancsvidékből. Azonban mindazokban a színészekben, akik az imént említett karaktereket alakították, van valami közös: éppen a siker csúcsán hagyták el a műsort.

Akárcsak ezek az emberek, sok más színész is ugyanezt a lépést tette. Cikkünkben összeállítottunk egy listát néhány kedvenc színészünkről, akik egyszerűen otthagytak egy műsort, amely igazán híressé tette őket.

1) Charlie Sheen-t kirúgták viselkedése miatt.

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

9 évadon keresztül Charlie Sheen a Két pasi – meg egy kicsi, a Warner Bros egyik legsikeresebb sorozatában játszott. Soha senki sem vonta kétségbe, hogy ő a műsor sztárja; 2011-ben azonban hirtelen felfüggesztették a sorozatot. Ennek oka az volt, hogy Charlie Sheen már elég furcsa módon viselkedett a forgatáson és a mindennapi életében is. Azt is mondják, hogy összeveszett Chuck Lorre-val, a show alkotójával. Ez felvetette a kérdést, hogyan lehet kezelni a kettőjük közötti személyes problémákat. Végül az eredmény nem volt annyira váratlan, Charlie Sheen-t elbocsátották. Később Ashton Kutcher váltotta, és a sorozat új szakaszba kezdett.

2) Anna Faris búcsút mondott egy emlékezetes karakternek.

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

Anna Faris a világ egyik legkedveltebb vígszínésznője és az Anyák gyöngye című sorozat sztárja. A hetedik évad után azonban a színésznő hirtelen úgy döntött, hogy soha többé nem játssza el Christy, egyedülálló anya karakterét, aki megpróbálja helyrehozni élete néhány hibáját. A mai napig sem jöttünk rá, hogy mi történt. Úgy tűnik, hogy távozásának nincs nyilvánvaló oka, azon túl, hogy új szerepekre tért át. Anna Faris még azt is kijelentette, hogy Christy a karriere egyik legjövedelmezőbb karaktere volt.

3) Ruth Wilson komoly gondokkal nézett szembe a forgatáson.

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

Ruth Wilson Golden Globe díjat nyert Alison Bailey szerepéért A viszony című sorozatban. Többek között ezért lepődött meg mindenki, amikor váratlanul bejelentette, hogy otthagyja a műsort. Úgy tűnt, nincs oka távozni, főleg ilyen hirtelen módon. De egy idő után elárulta, mi folyik a kamerák mögött. A színésznő nemcsak rossz munkakörnyezetben szenvedett, hanem elégedetlen volt azzal is, hogy az írók valahogy jogosnak érezték olyan jelenetek készítését, amelyekről úgy érezte, hogy nem igazán illenek bele a sorozat cselekményébe.

1 2 3 4