12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

  • 2 év ago
  • 105581 Views
  • 8 5
12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

A hollywoodi filmrendezők szeretnek mesélni arról, hogy hány színész kívánt szerepet játszani a filmjeikben, de ez nem mindig így van. Néha több színész is elutasítja az ajánlatokat, mielőtt valaki elfogadja őket.

A Brightside megtalálta a legérdekesebb, kevésbé ismert tényeket a kedvenc karaktereinkről, amiket most mi is bemutatunk.

1) John McClane (Drágán add az életed)

Azt mondták, hogy Arnold Schwarzenegger volt az első, aki szerepet kapott, mint McClane rendőr és ez a film az 1985-ös akció filmjének (Kommandó) a folytatása lehetett volna. De Iron Arni elutasította ezt az ajánlatot etikai okok miatt: a fő negatív a karakterek német akcentussal rendelkező terroristák voltak és Arnie-nak is ez volt az akcentusa. Sylvester Stallone, Harrison Ford és Don Johnson voltak a többi jelöltek. De Bruce Willis is, akit abban az időben a komikus szerepek miatt ismerték.

2) Tony Stark (A Vasember)

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy más színész játszhatja Tony Starkot – Robert Downey Jr. akinek ezt a szerepet sikerült legendássá tennie. De a film története az 1990-es években kezdődött, amikor az Universal Studios megvásárolta a filmhez való jogot. Aztán 1997-ben Nicolas Cage érdeklődött a szerep iránt és Tom Cruise is kifejezte hajlandóságát Tony szerepére és a film gyártására. De nem sikerült. A forgatókönyvet többször megváltoztatták, mielőtt a forgatás 2006-ban elkezdődött, amikor mindkét jelölt elveszítette az érdekeltségét.

3) Neo (Matrix)

Az alkotók eredetileg azt akarták, hogy Will Smith sztár lehessen ebben a legendás filmben, mert jól ismert a Men in Black-ből, a Függetlenségnapjából és így tovább. De a színésznek nem volt ideje. Azt is mondta, hogy nem elég érett ehhez a szerephez. Ewan McGregor, Leonardo DiCaprio és Tom Cruise szintén jelöltek voltak.

1 2 3 4