11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

  • 3 év ago
  • 9903 Views
  • 0 1
11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

A jó sorozat az, amely különleges köteléket teremt közted és szereplői között. Azt hiszem mindannyian elmondhatjuk, hogy éreztük már azt a különleges köteléket egy sorozat legalább egy szereplőjével, legyen az Sheldon Cooper az Agymenőkből, Kelso az Azok a 70-es évek show-ból vagy Marissa A narancsvidékből. Azonban mindazokban a színészekben, akik az imént említett karaktereket alakították, van valami közös: éppen a siker csúcsán hagyták el a műsort.

7) Steve Carell otthagyta A hivatalt, annak ellenére, hogy a show sztárja volt.

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

Steve Carell kétségkívül az egyik legkedveltebb humorista a világon. A filmben és a televízióban való szereplését a közönség gyakran tapssal fogadja, és természetesen a The Office sem volt kivétel. Akkor miért ment el? Kiderült, hogy a színésznek 7 évadra volt szerződése. Miután leforgatták a 7 évadot, még mindig nem döntötte el, akar-e még maradni. Sajnos, bár valójában inkább a maradást támogatta, végül az NBC producerei nem mutattak érdeklődést az ott tartása iránt. Tehát valószínűleg ez az oka annak, hogy nem igazán biztatták őt arra, hogy döntsön a maradás mellett.

8) Kourtney Kardashian megelégelte a valóságshowt.

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

Sokak számára különös hír volt, hogy Kourtney Kardashian egyszerűen elhagyta a valóságshow-t, amelyben szerepelt. 19 évad után azonban a sztár úgy döntött, hogy befejezi részvételét a Keeping Up With The Kardashians-ban. Saját nyilatkozatai szerint a műsor egy mérgező környezetet teremtett számára és családja számára, így ehelyett egy wellness- és szépségápolási termékek birodalmának felépítésével foglalkozik.

9) Jim Parsons otthagyta sokak kedvenc műsorát

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

Sheldon Cooper arca annyira közismert, hogy megkérdőjelezetlenül ő volt az Agymenők című sorozat egyik kedvenc karaktere. De 12 évnyi siker után Jim Parsons, aki a történelem egyik legextravagánsabb zsenijét alakította úgy döntött, hogy otthagyja a műsort. Saját nyilatkozatai szerint ez azért történt, mert új dolgokat szeretett volna kipróbálni, miután átélt egy „intenzív nyarat”, amelyben eltörte a lábát és a kutyája elhunyt, mindez közvetlenül azelőtt, hogy a 12. évad forgatása elkezdődött volna. Ezzel a ténnyel szembesülve a producereknek nem volt más alternatívájuk, mint befejezni a műsort … Ennyire fontos volt Sheldon Cooper! Ezután folytatta a Sheldon karakterének szinkronizálását Az ifjú Sheldon című sorozatban.

1 2 3 4