11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

  • 3 év ago
  • 9854 Views
  • 0 1
11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

A jó sorozat az, amely különleges köteléket teremt közted és szereplői között. Azt hiszem mindannyian elmondhatjuk, hogy éreztük már azt a különleges köteléket egy sorozat legalább egy szereplőjével, legyen az Sheldon Cooper az Agymenőkből, Kelso az Azok a 70-es évek show-ból vagy Marissa A narancsvidékből. Azonban mindazokban a színészekben, akik az imént említett karaktereket alakították, van valami közös: éppen a siker csúcsán hagyták el a műsort.

10) Jennifer Morrison úgy döntött, hogy a sorozat kritikus idejében távozik.

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

Miután 7 éven át játszotta Hófehérke és a Herceg lányát az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatban, a tévésztár, Jennifer Morrison úgy döntött, hogy végleg otthagyja a műsort. És annak ellenére, hogy a karakter, Emma Swan ikonikus volt, a színésznő úgy döntött, hogy itt az ideje továbblépni és új lehetőségeket keresni, miután közel 13 éven keresztül kizárólag televíziós szerepeket játszott.

11) Ashton Kutcher más projektek után kutatott.

11 sztár, aki a siker csúcsán hagyott ott egy szerepet

Kétségtelen, hogy az Azok a 70-es évek show nagy lendület volt Ashton Kutcher karrierjében. Akár azt is mondhatnánk, hogy ennek a műsornak köszönhető, hogy hírnevet szerzett … Ennek ellenére 7 évad után a színész úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg szerződését nyolcadik évadra. Az történt, hogy a hírnév meghódítása után ambiciózusabb projekteket akart keresni a színészet terén. A karaktere, Kelso azzal hagyta el a műsort, hogy Chicagóba költözött, hogy közelebb legyen a lányához. A színész különleges vendégként megjelent az utolsó évadban és a sorozat végén.

//Mink Olívia//

Így néznek ki a 90-es évek ikonikus sorozatsztárjai napjainkban

(Via Brightside)

1 2 3 4