7 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

  • 7 év ago
  • 2908 Views
  • 1 0
7 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó heted volt, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jókedvre derülsz!

Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

A szomszéd nője mindig zöldebb (RTL+, 18:55)

A szomszéd nője mindig zöldebb

John Gustafson (Jack Lemmon) és Max Goldman (Walter Matthau) morgós, házsártos, kiállhatatlan vénemberek. Az egyik hatvankilenc, a másik egy híján hetven. Elválaszthatatlan szomszédok, mégsem komálják egymást. Sőt, mióta az eszüket tudják, torzsalkodnak egymással. Az ellenségeskedés okát hiába is kutatnák, nem mintha maradna rá idő a sorozatos csínytevések és ugratások mellett. És mégis mindez mintha semmi sem lett volna ahhoz képest, amit akkor szabadítanak egymásra, amikor a szemközti házba hetyke özvegyasszony (Ann-Margret) költözik, és örömmel csavarja el mindkét öregúr kobakját.

Vén csontok (Mozi+, 19:00)

Vén csontok

Dan és Charlie nemcsak barátok, de üzlettársak is egyben. Életük nagy lehetősége előtt állnak, jó üzletnek néznek elébe. Egészen addig, míg egy napon beállít Dan egykori oldalbordája, és közli az exével, hogy van egy hatéves, vegyes páros ikerpárja, akiknek ő az apukája. Nem teketóriázik sokat, a nyakába is varrja a lurkókat, mondván, neki egy rövid időre börtönbe kell vonulnia. Nosza, lőttek a legényéletnek! A kölykökhöz mit sem értő párosnak nem kis erőfeszítésébe kerül, hogy megbirkózzon a helyzettel. Lehetőleg anélkül, hogy mindez a barátságuk és az üzlet rovására menne.

A maszk (Cool Tv, 20:55)

A maszk

Stanley Ipkiss (Jim Carrey) nem a legszerencsésebb figura, sőt. Az ügyetlen és esendő banki alkalmazott éli szürke és eseménytelen életét, amit kutyájával, Milow-val oszt meg. Egy nap azonban egy furcsa, ősi maszk mindent megváltoztat: az értéktelennek tűnő faálarc ugyanis emberfeletti erőt kölcsönöz viselőjének. Stanleyből így egy szórakoztató, forgószél-szerű, ellenállhatatlan figura lesz, ám a maszk rossz kezekbe kerülve veszélyt is jelenthet. Stanley-n múlik, hogy mi lesz a titokzatos erő sorsa, és kié lesz a legszebb lány keze.

A csajok bosszúja (Prime, 21:00)

A csajok bosszúja

Carly (Cameron Diaz) rájön, hogy férje megcsalja, de nem törik össze, inkább bosszúra adja a fejét. Úgy dönt, hogy felkeresi azt a bizonyos másik nőt, Kate-et (Leslie Mann), és együtt leckéztetik meg a hűtlen férfit. Tervükben szerepel a férj egy másik szeretője, Amber (Kate Upton), az ellenállhatatlan bombázó is.

A látszat csal (RTL Klub, 21:25)

A látszat csal

Egy veterán svindler (Will Smith) a szélhámosok királya, de ő is arra vágyik, hogy tovább adhassa megszerzett tudását. Úgy dönt, hogy szárnyai alá vesz egy fiatal, csinos nőt (Margot Robbie), de a dolgok egyre bonyolultabbá válnak, miután elkezdenek érzelmeket táplálni egymás iránt. A férfi ekkor teljesen megszakítja a kapcsolatot tanítványával, majd néhány év múlva már külön utakon járva épp ugyanazt az aranyifjút próbálják meg megkopasztani. Csakhogy nem ők az egyedüliek, akik a mesés zsákmányra hajtanak…

Hova lettek Morganék? (TV2, 22:35)

Hova lettek Morganék?

Morganék – akik egy futó hűtlenség következményeként épp válni készülnek – mindenképp szeretnének eltűnni a világ szeme elől. Ugyanis egy gyilkosság szemtanújává válnak, így az ügyészség a tanúvédelmi program keretében egy békés kisvárosba küldi őket. A veszekedésben élenjáró pár kénytelen a helyi seriff rokonának kiadni magát, és hogy az álca tökéletes legyen, boldog szerelmeseknek kell tűnniük. Pault és Merylt eleinte még a helybéliek naiv szívélyessége sem kárpótolja a Manhattanben maradt pörgésért és nagyvilági csillogásért, de valahogy mégis kezdik megkedvelni új életüket, amikor rájuk talál a gyilkos.

Csak egy kis pánik (Viasat3, 23:40)

Csak egy kis pánik

Egy maffiafőnöknek minden körülmények között erősnek kell mutatnia magát, azonban Paul (Robert De Niro) pánikbetegségben szenved. Egyik napról a másikra elszállt minden bátorsága. Gyorsan ki kell gyógyulnia, hiszen nemsokára keresztapát választanak New Yorkban. Egy véletlen baleset folytán Paul belebotlik Benbe, a halk szavú pszichológusba. Paul ráparancsol a lélekbúvárra, hogy hozza rendbe minél előbb, különben baj lesz. Ben nem tehet mást, nekilát, hogy megszabadítsa gátlásaitól a maffiafőnököt. Legbelül talán örül is annak, hogy végre nem egy rutinügyet kell oldania.

20 fotó bizonyítja, hogy kedvenc mesefiguráink köztünk élnek

(Történetek forrása)

//Lina//