7 kihagyhatatlan film vasárnap estére

  • 6 év ago
  • 2927 Views
  • 2 1
7 kihagyhatatlan film vasárnap estére

Az esti buli helyett inkább otthon pihiznél? Mi gondoskodtunk a filmekről, hogy neked már csak a hamival kelljen foglalkoznod!

Ha a párod és a családod is otthon van, akkor vond be őket is a ma esti otthoni mozizásba!

Távkapcs (Film+, 18:25)

Távkapcs

Michael Newman (Adam Sandler) szert tesz egy olyan távkapcsolóra, mellyel képes a halandó emberek életét irányítani. Azonban a kapcsolat nem egyirányú, a távkapcsoló is elkezdi járni a maga útját. Egy idő után egyre inkább úgy tűnik, Michael már nem ura a hirtelen kapott hatalmának, kiszolgáltatottságának pedig komoly téjte van…

Sztárom a párom (Viasat3, 18:30)

Sztárom a párom

Minden férfi álma válik valósággá William Thacker (egy nem túl sikeres Notting Hill-i könyvkereskedés tulaja) számára, mikor Anna Scott, a világ legszebb és legkedveltebb színésznője betér a boltjába. Később – még mindig nem hisz a szerencséjének – ismét összefutnak, ezúttal William narancslével fröcsköli le. Anna elfogadja az ajánlatát, hogy a férfi közeli szállásán öltözzön át, majd hálából megcsókolja – ezzel magát (a csajt) is meglepve.

Avatar (SuperTV2, 18:45)

Avatar

Egy lebénult katona a Pandora nevű bolygón kap új küldetést, ahol az emberekhez hasonlító, de nyelvükben és kultúrájukban eltérő Na’vik élnek. A gyönyörű és érintetlen világ viszont halálos veszélyeket tartogat az emberekre, akik egy különleges eljárással – régi agyuk és tudatuk megőrzésével – új testben születhetnek újjá, és Na’viként tapasztalhatják meg az idegen bolygó csodáit. A veterán viszont nem csak felfedezőként érkezett: titkos feladata van, amit minden áron végre kell hajtania, még akkor is, ha az ellenkezik elveivel.

Beethoven (ATV, 20:10)

Beethoven /Beethoven, 1992/

A Newton család tagjai igazán normális emberek. De arról egyikük sem álmodott, hogy egyszer csak feltűnik körükben egy bernáthegyi kutya, és örökre megváltoztatja az életüket, na meg a bútorok állagát. Beethoven, az eb igen súlyos egyéniség, aki a nyirkos, szemeteskukában töltött éjszaka után egy szép reggel arra ébred, hogy megtalálta álmai otthonát. Egy takaros házat kerttel, sövénnyel, és ami a legfontosabb: nyitott kapuval. George Newton hisz a gyerekei ígéretének, akik első lelkesedésükben boldogan fogadkoznak, hogy majd etetik, sétáltatják, egyszóval: gondozzák. Ekkor még csak nem is sejti, micsoda kalandok várnak rá.

Ilyen az élet (RTL Klub, 20:35)

Ilyen az élet

Holly (Katherine Heigl) és Eric (Josh Duhamel) egy vak randin találkoznak először, ami nem sikerül valami jól. Kettőjüket Peter és Allison hozta össze, akik házasok, és egy gyerkőc boldog szülei, ám váratlanul egy balesetben mindketten életüket vesztik. A gyermek gyámjául Hollyt és Ericet jelölték ki. A két fiatal értetlenül áll a történtek előtt, de nem próbálnak meg kibújni a felelősség alól. Beköltöznek Peterék házába, hogy gondoskodjanak a gyermekről, ami nem bizonyul egyszerű feladatnak.

Az ördög Pradát visel (Prime, 21:00)

Az Ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, 2006)

Andy Sachs, a frissen diplomázott főiskolás lány elkerül a New York-i divatvilág legnagyobb hatalmú úrnője, Miranda Priestly mellé. A fiatal lány egyáltalán nem illik bele a külsőségek uralta világba. A Runaway magazin álomállása nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, főnöke pedig egyre elviselhetetlenebbé teszi számára a mindennapokat.

Reszkessetek, betörők! (TV2, 21:15)

Reszkessetek, betörők! /Home Alone, 1990/

Az igazi bajkeverő Kevin (Macaulay Culkin) egy kissé szétszórt családban él: a hamisítatlan, párizsi vakációra készülők szülők ugyanis otthon felejtik fiukat, amire már csak utazás közepén döbbennek rá. A talpraesett Kevin természetesen nem esik kétségbe, és élvezettel veti bele magát a tökéletes szabadságba, amit az egyedül birtokolt hatalmas ház nyújt. Ám a kellemes ünnepet két ügyefogyott rabló zavarja meg, akik gondosan kinézték maguknak az üresen álló házat karácsonyi ajándéknak – csak nem számoltak azzal, hogy Kevin felveszi a kesztyűt.

(Történetek forrása)

10 motiváló film, amelyet igaz történetek ihlettek