10 színész, akik Hollywoodtól távol találták meg a boldogságot

  • 5 hónap ago
  • 544 Views
  • 0 0
10 színész, akik Hollywoodtól távol találták meg a boldogságot

Híresnek lenni nem csak elismeréssel és gazdagsággal jár. Ezzel együtt jár a média állandó nyomása, valamint a magánélet és a pozitív nyilvános kép fenntartásának kihívásai. Hogy megnyugvást és békességet találjanak, sok híresség visszavonul a nyüzsgő társasági életből.

Kíváncsiak voltunk, hogy felfedezzük néhány szeretett sztár titkos rejtekhelyeit, azokat a helyeket, ahol elmenekülnek a paparazzik kíváncsi tekintete elől. Bónuszként pedig eláruljuk egy olyan híresség érdekes történetét, aki eredetileg Franciaországba költözött, majd meglepő módon visszatért.

1) Amber Heard

A texasi Amber Heard maga mögött hagyta a mozgalmas Los Angeles-i életét és egy új és fényes helyen telepedett le. Most a spanyolországi Malaga kisvárosában él, ahová azért költözött, hogy felnevelje kislányát, Oonagh-ot.

2) Nicole Kidman

Nicole Kidman és férje, Keith Urban jobban preferálják a friss levegőt és a békés környezetet. Azonban a párnak Los-Angelesben és New Yorkban is van háza, de leginkább a 11 hektáros ausztráliai farmon szeretik tölteni az időt, ahol a gyermekeikkel élnek.

3) Jennifer Garner

Jennifer Garner a legboldogabb életét éli Oklahomában egy farmon, ahol rengeteg időt tud eltölteni a 3 gyermekével, gondot tud viselni az állatairól és nagyon imád kertészkedni, illetve zöldségeket termeszteni.

4) George Clooney, Olaszország

Még feltörekvő sztárként Clooney Los Angelesben vásárolta meg első több millió dolláros villáját, de a legendás színész szívesebben tölti idejét csendesebb és egzotikusabb helyeken. Ő és családja franciaországi, angliai és New York-i kúriák közül választhat. A színész azonban a legtöbb időt csendes otthonában, az olaszországi Lake Commo otthonában tölti.

1 2 3