10 színész, akik Hollywoodtól távol találták meg a boldogságot

  • 5 hónap ago
  • 555 Views
  • 0 0
10 színész, akik Hollywoodtól távol találták meg a boldogságot

Híresnek lenni nem csak elismeréssel és gazdagsággal jár. Ezzel együtt jár a média állandó nyomása, valamint a magánélet és a pozitív nyilvános kép fenntartásának kihívásai. Hogy megnyugvást és békességet találjanak, sok híresség visszavonul a nyüzsgő társasági életből.

5) Madonna, Portugália

A popzene királynője, aki arról ismert, hogy rengetegszer megjelenik a hollywoodi vörösszőnyegen tulajdonképpen soha nem élt Los Angelesben. A korai éveit New Yorkban töltötte, majd amikor megházasodott, akkor Londonba költözött. 2017-ben Lisszabonba költözött, hogy támogassa fia futballkarrierjét, és egy pompás tizennyolcadik századi kúriában lakik, amely 4 hálószobával, 7 fürdőszobával és egy vendégházzal rendelkezik.

6) Mark Wahlberg

Az 51 éves színész és felesége 2022-ben úgy döntöttek, hogy elegük van Los Angelesből, és itt az ideje, hogy gyermekeiknek egy jobb, nyugodtabb környezetet kínáljanak, ahol boldogulni tudnak. A Wahlberg család Las Vegasban él, és úgy tűnik, boldogabbak, mint valaha.

7) Julia Roberts

Bár a Micsoda Nő sztárjának több otthona is van, köztük egy hatalmas kastély San Franciscóban. Julia és családja idejük nagy részét a farmjukon töltik, ahol az új-mexikói Taos csendes városában élnek. Roberts szerint ez egy olyan hely, ahol lehetetlen, hogy bárkinek is ”rossz kedve” legyen.

1 2 3