10 színész, akik Hollywoodtól távol találták meg a boldogságot

  • 5 hónap ago
  • 556 Views
  • 0 0
10 színész, akik Hollywoodtól távol találták meg a boldogságot

Híresnek lenni nem csak elismeréssel és gazdagsággal jár. Ezzel együtt jár a média állandó nyomása, valamint a magánélet és a pozitív nyilvános kép fenntartásának kihívásai. Hogy megnyugvást és békességet találjanak, sok híresség visszavonul a nyüzsgő társasági életből.

8) Pamela Anderson

Pamela Anderson visszatért a szülőhelyére, Kanadába. Nagymamájától örökölt egy házat. A színésznő szívesen osztja meg a felújítás, a kertészkedés és más pihentető tevékenységek részleteit.

9) Shakira

25 híresség, akinek nincs szüksége sminkre a ragyogáshoz

Shakira a spanyolországi Barcelonába költözött, miután feleségül ment egy spanyol sportolóhoz, Gerard Piquéhoz. A pár ezt a gyönyörű európai várost választotta lakhelyüknek, ahol élhetnek és felnevelhetik 2 fiukat. A híres énekesnőnek van egy farmja Uruguayban és két otthona Floridában is.

10) Matthew McConaughey

Miután sok éven át Los Angelesben élt, Matthew, felesége, Camila és 3 gyermekük McConaughey szülőföldjére, Texasba költözött. Egy gyönyörű, mediterrán stílusú kúriában élnek, ahol nyugodt családi életet élnek.

Bónusz: Johnny Depp rövid ideig Franciaországban élt

Johnny Deppnek van egy penthouse gyűjteménye Los Angelesben és számos más ingatlana világszerte, köztük egy magánsziget a Bahamákon. Úgy tűnik azonban, hogy nem nagy rajongója a hollywoodi életnek. Amikor volt feleségével, Vanessa Paradis-szal nevelte gyermekeit, Depp egy francia faluban élt, és szívesen töltötte idejét a természetben. A színész egészen addig élt ott, amíg a pár 2012-ben el nem vált, és a birtokot eladásra nem hirdették meg.

//Manó Málna//

20 híres színész, aki visszautasította egy sikerfilm szerepét

(Via Brightside)

1 2 3