8 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

  • 11 hónap ago
  • 30727 Views
  • 3 7
10 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Az ellentétek valóban vonzzák egymást! Íme néhány világhírű szerelmespár, melynek felei az élő példák arra ez az elv nemcsak a rövid afférokra, hanem a hosszú távú kapcsolatokra is igaz. Míg két ember számára fontos, hogy hasonló értékrenddel bírjanak, ha egybe akarnak kelni, ki mondta, hogy a bőrszínnek és a származásnak is meg kell egyeznie? Az átlagos szó sok mindenre használható: a divat, az életmód és a házasság is lehet „hétköznapi”.

4) Matthew McConaughey és Camila Alves

Matthew McConaughey és Camila Alves

A ma már odaadó férj és 3 gyermek büszke apja, Matthew McConaughey az a fajta színész, akiről sokáig azt állították, hogy sohasem fgo megállapodni és családos emberré válni. Amikor azonban 2006-ban megismerte Camila Alves-t, a lehetetlen megvalósult. A pár 13 éve boldog házasságban él. Három aranyos gyereket nevelnek: két kisfiút, Levi-t (11 éves) és Livingston-t (6 éves), valamint egy kislányt, Vida-t (9 éves).

5) Josh Holloway és Yessica Kumala

Josh Holloway és Yessica Kumala

A Lost – Eltűntek című film révén James “Sawyer” Fordként ismertté vált Josh Holloway hosszú udvarlás után házasodott össze 2004-ben az indonéz származású, kínai felmenőkkel is rendelkező  Yessica Kumala-val. Két gyermeküket, egy kislányt, Java Kumala-t (9 éves) és egy kisfiút, Hunter Lee-t (4 éves) közösen nevelik.

6) Woody Allen és Soon-Yi Previn

Woody Allen és Soon-Yi Previn

Woody Allen és Soon-Yi Previn sokak számára vitatott és zavaró. Azt megelőzően, hogy Wood Allen felesége lett, Mia Farrow örökbefogadott gyermekeként végignézte, ahogy a férfi udvarol a nevelőanyjának. Később Woody úgy nyilatkozott, hogy sosem gondolta volna, hogy ez a futó kaland még komoly fordulatot tartogathat. Bár az ezt követő évek tartogattak botrányokat, a pár végül Velencében összeházasodott 1997-ben. Ma két örökbefogadott gyermeket nevelnek, Bechet-t és Manzie-t.

1 2 3