10 híres színész, akik szinte minden filmben ugyanazt a karaktert játsszák

  • 10 hónap ago
  • 13604 Views
  • 2 1
10 híres színész, akik szinte minden filmben ugyanazt a karaktert játsszák

A figyelmes nézők valószínűleg észrevehették, hogy vannak sztárok akik szinte minden filmjükben ugyanazt a rájuk jellemző karaktert játsszák – nem is véletlenül. Az ilyen színészeknek természetesen nem a szakmájukhoz való kompetenciájukkal van problémájuk, épp ellenkezőleg: vannak olyan különleges képességeik és jellemzőik, amik miatt a világ leghíresebb rendezőik csak velük tudják elképzelni az ilyen stílusú karakterek megformálását.

Cikkünkben most összegyűjtöttünk néhány ilyen “szerepébe ragadt” színészt.

1) Tom Cruise és a sérülések.

Tom Cruise neve a stáblistán egyet jelent azzal, hogy a film akciódús, lövöldözéssel és kalandokkal teli lesz, így tulajdonképpen nincs is miért csodálkoznunk azon, hogy gyakorlatilag minden filmjében karcolásokkal és horzsolásokkal teli arccal láthatjuk a színészt. Apró érdekesség, hogy általában az orrát és az arca jobb felét érik a sérülések, a színész arcának bal oldala szinte minden filmben érintetlen marad.

2) Jennifer Aniston: ugyanaz a haj.

Jennifer Aniston karrierjét egyértelműen a „Jóbarátok” sorozatban mutatott alakítása indította be és határozta is meg egyúttal, az ott látott haja ugyanis mind a mai napig kísérti őt a filmjeiben. Természetesen semmi baj sincs vele, sőt…kifejezetten jól is áll neki, de mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy mennyire hozzánőtt ez a frizura.

3) Edward Norton és a fehér trikó.

Többen észrevehettétek már, hogy Edward Norton feltűnően sokszor látható fehér trikóban. Hogy mi az oka ennek a furcsa szokásnak/jelenségnek?! Nem tudni, mindenesetre biztos, hogy legalább 6 olyan film van, amiben ilyen ruhában láthatjuk a tehetséges amerikai színészt.

1 2 3 4