8 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

  • 11 hónap ago
  • 30709 Views
  • 3 7
10 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Az ellentétek valóban vonzzák egymást! Íme néhány világhírű szerelmespár, melynek felei az élő példák arra ez az elv nemcsak a rövid afférokra, hanem a hosszú távú kapcsolatokra is igaz. Míg két ember számára fontos, hogy hasonló értékrenddel bírjanak, ha egybe akarnak kelni, ki mondta, hogy a bőrszínnek és a származásnak is meg kell egyeznie? Az átlagos szó sok mindenre használható: a divat, az életmód és a házasság is lehet „hétköznapi”.

Már nem lepődünk meg azon, ha különböző nemzet, vallás vagy etnikum képviselői lesznek szerelmesek. Íme 8 példa a színes párra, ahol a szerelem színvak.

1) Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

A világ egyik legfiatalabb befutott milliomosa, a Facebook társalapítója A Harvardon ismerte meg későbbi feleségét. Semelyikőjük nem is sejtette, mi mindent tartogat számukra a jövő. Mark Zuckerberg és Priscilla Chan a házuk kertjében házasodtak össze 2012-ben. Ma két kislány, Max (született 2015-ben) és August (született 2017-ben) boldog szülei.

2) Doutzen Kroes és Sunnery James

Doutzen Kroes és Sunnery James

Doutzen topmodell többek között a Victoria’s Secret-nél. Sunnery egy elképesztően sikeres DJ, tehát nem teljesen véletlen, hogy ők ketten találkoztak. 2010-ben házasodtak össze. Két büszkeségük Phyllon Joy Gorre (8 éves) és Myllena Mae Gorre (4 éves).

3) John Legend és Chrissy Teigen

John Legend és Chrissy Teigen

Egy másik pár, mely szintén versenybe kelhetne a hosszú házasság díjáért, a zenész-színész John Legend és Chrissy Teigen modell. Bár az ő házasságuk nem volt viharmentes, de bizonyították, hogy a próbák közben is meg lehet találni a harmóniát a kapcsolatban. Legend feleségének szóló dala, az All of Me is ezt támasztja alá. Egy évtizede vannak együtt. 2016-ban született egy lányuk, Luna, és úton van a következő baba is.

1 2 3