8 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

  • 11 hónap ago
  • 30726 Views
  • 3 7
10 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Az ellentétek valóban vonzzák egymást! Íme néhány világhírű szerelmespár, melynek felei az élő példák arra ez az elv nemcsak a rövid afférokra, hanem a hosszú távú kapcsolatokra is igaz. Míg két ember számára fontos, hogy hasonló értékrenddel bírjanak, ha egybe akarnak kelni, ki mondta, hogy a bőrszínnek és a származásnak is meg kell egyeznie? Az átlagos szó sok mindenre használható: a divat, az életmód és a házasság is lehet „hétköznapi”.

7) George Lucas és Mellody Hobson

George Lucas és Mellody Hobson

A Star Wars és Indiana Jones filmek révén híressé vált amerikai filmkészítő-producer, George Lucas és Mellody Hobson üzletasszony egy konferencián találkoztak. Egy hétéves románcot követően 2013-ban esküdtek örök hűséget egymásnak. Pótanya szülte meg egyetlen lányukat, a négyéves Everest Hobson Lucas-t.

8) Serena Williams és Alexis Ohanian

Serena Williams és Alexis Ohanian

A múlt év Alexis Ohanian vállalkozó és Serena Williams tenisz nagyágyú számára igen gyümölcsözőnek bizonyult: megszületett gyermekük, Alexis Olympia, valamint összeházasodtak. Az elsöprő szerelem 2015-ben kezdődött Rómában, az első olasz meccs előtt. Első találkozásuk nem volt túl fényes. Serena megpróbálta lerázni a férfit azzal, hogy egy patkány van a közelben. Szerencsére Alexis humora mindig startra kész, így elnyerte a nő bizalmát. A pár 2015-ben eltitkolta kapcsolatát, és csak 2016-ban jelent meg először a világhálón közös képük, így téve hivatalossá a párkapcsolatukat.

 

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3