7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

  • 11 hónap ago
  • 1925 Views
  • 0 0
7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Nehéz elhinni Oprah Winfrey-ről, hogy krumplis zsákokat hordott ruha helyett és azt is, hogy Halle Berry valaha egy menhelyen élt. Azt könnyebb elhinni, hogy a leggazdagabb hírességeknek mindent ezüst tálcán kínáltak és hogy nem volt semmilyen szörnyűség az életükben.

Ez azonban nagyon távol áll az igazságtól, pár híresség tudja milyen szegénynek lenni, vagy éppen éhezni.

1) Selena Gomez

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Selena Gomez szülei 5 évesen elváltak. Anyagilag nehézségben szenvedtek, azonban az édesanyja Amanda, meg akarta mutatni a világot a lányának, ezért elvitte őt múzeumokba és koncertekre. Gomez nagyszülei mindig is támogatták őt ahogyan csak tudták, de az anyja akart csinálni mindent a sját módján. AZ énekesnő elmondta „Frusztrált voltam amiatt, hogy a szüleim már nincsenek együtt és ezért anyukám 3 állásban is dolgozott, hogy támogasson engem. Mindig dugóban ültünk és pénzt kellett szereznünk ahhoz, hogy legyen benzin az autóban.”

2) Oprah Winfrey

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Oprah egy szegény családban született 1954-ben Mississippiben. Egyetlen törölközővel osztozott féltestvéreivel és krumpliszsákból készült ruhákat hordott. A nagymamája mindig is remélte, hogy egyszer fog találni egy rendes fehér férfit, aki tisztességesen fog vele bánni. Később az apukájához költözött, aki kedvező környezetet teremtett tudományos és társadalmi fejlődéséhez.

3) Hilary Swank

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Annak ellenére, hogy Hilary Swank most milliárdos még mindig használ kuponokat, ő varrja a saját ruháit és szerény életet él egy tanyán. A színésznő egy lakókocsi parkban élt Washingtonban. Nem csak szegény volt a gyermekkorában, hanem még magányos is volt. Swank a szabadidejét könyv olvasással ás film nézéssel tölti. Azt nyilatkozta, hogy „Én úgy nőttem fel, mint egy kívülálló, mivel nem volt semennyi pénzünk sem. Sok szülő nem akarta, hogy a gyerekei velem játszanak, még akkor sem, ha nem bánták volna.

1 2 3