15 híresség, aki mára a felismerhetetlenségig megváltozott

  • 1 év ago
  • 116917 Views
  • 6 7
15 híresség, aki mára a felismerhetetlenségig megváltozott

Az idő vasfoga bizony folyamatosan dolgozik, és ha tetszik, ha nem…egyikünk sem lesz már fiatalabb. Nincs ez másképp kedvenc hollywoodi hírességeink esetében sem, ám nekik azért a siker, a fény és a csillogás miatt némileg könnyebb fitten tartani magukat.

Annál inkább szomorú látványt nyújt a most összegyűjtött 15 világhírű színész, akik habár egyszer emberek millióinak szexszimbólumai voltak, mára szinte a felismerhetetlenségig megváltoztak.

1) Steven Seagal

1) Steven Seagal

Steven Seagal mindig is megosztó személyiség volt, még a tévéképernyőn töltött aktív évei alatt is. A pofonosztó Seagal idén ünnepli 71. születésnapját, külseje pedig csak árnyéka egykori önmagának.

2) Pierce Brosnan

2) Pierce Brosnan

Ez a James Bond már nem az a James Bond, akit egykoron csillogó szemekkel bámultunk a tévéképernyőn. Aggodalomra azonban semmi ok, mentsége is van minderre: az ír színész ugyanis idén tölti be 70. születésnapját.

3) Kevin Federline

3) Kevin Federline

A repper Federline korábbi felesége, Britney Spears oldalán volt igazán önmaga. Az élete azóta 180 fokos fordulatot vett, ahogy azt a képek is jól mutatják.

4) Pamela Anderson

4) Pamela Anderson

Emberek milliói álmodoztak róla egykoron, az idén 56. születésnapját töltő színésznő azonban a mostani külsejével inkább a rémálmainkba illene bele. Hiába, a viharos ifjúsága mégiscsak nyomot hagyott rajta.

1 2 3 4