10 filmsztár, akik bárkit leénekelnek a színpadról, olyan jó hangjuk van

  • 1 év ago
  • 22708 Views
  • 5 5
10 filmcsillag, akik bárkit könnyedén leénekelnek a színpadról

A számtalan sztár között akadnak bőven énekesek, színészek, komikusok vagy éppen politikai közszereplők. Munkájuk és teljesítményük miatt ismerjük őket, azzal azonban már cseppet sem vagyunk tisztában, hogyan is küzdötték fel magukat a csúcsra.

Talán színészként kezdték, és énekesek lettek, vagy profi fronténekesként kezdték, és vígjátékok főszereplőjeként landoltak a filmiparban. Furcsán hangzik, igaz? Íme tíz sztár, akik a színészvilágban felküzdötték magukat, majd ismét berobbantak mint énekes.

1) Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Lindsay 3 évesen kezdett el ismerkedni a filmvilággal és a kamerával, de cseppet sem volt megelégedve magával. 2004-ben aztán kiadta legelső albumát, ahonnan nem volt visszaút.

2) Drake

Drake

Drakes A Degrassi gimi című sorozat képkockáin tűnt fel először mint Jimmy Brooks. Ezzel a filmmel sikerült magára vonnia a nagyérdemű figyelmét. Nem sokkal később kiadott egy albumot, melyet újabb és újabb dalok követtek. Zenei teljesítményét Grammy-díjjal is jutalmazták.

3) Scarlett Johansson

 Scarlett Johansson

Scarlett Johanson, millió férfi álomnője énekesnőként kezdte a karrierjét, és fokozatosan érte el azt, hogy filmekben is szerepelhessen.

1 2 3 4