A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 3 hónap ago
  • 70171 Views
  • 4 12
A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

A sztárok sem különböznek tőlünk. Rengetegen küzdenek az öregedés problémáival, és egy színésznek különösen fontos a megjelenése, sokan műtétekkel és egyéb módokon igyekszenek elodázni az elkerülhetetlent.

Persze akadnak azért szép számmal olyanok is, akik nem kozmetikázzák az igazságot. Van, aki még mindig az élvonalban van, és akad, akinek már csak a nosztalgia jut.

(1) Melissa Joan Hart (Sabrina)

Melissa Joan Hart (Sabrina)

Melissa Joan Catherine Hart (Smithtown, New York állam, 1976. április 18.) amerikai színésznő, producer, író, üzletasszony. Ismertségét a Clarissa című ifjúsági filmsorozatnak és a Sabrina, a tiniboszorkány című vígjátéksorozatnak köszönheti. 2003 óta él boldog házasságban Mark Wilkerson zenésszel, akitől három gyermeke született. 2009-ben megnyitotta első (édesség)üzletét a SweetHarts-ot.

(2) Edward Furlong (John Connor)

Edward Furlong (John Connor)

A filmes áttörést és hírnevet John Connor szerepe adta meg számára az 1991-es Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmben. Alakításáért Szaturnusz-díjat és MTV Movie Award-ot kapott. Az évtizedek során olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Edward Norton, Meryl Streep, Liam Neeson és Christina Ricci. A filmezés mellett rövid időre zenészként is aktív Furlong 1991-ben jelentette meg Hold on Tight című albumát. Fontosabb szerepet utoljára a Detroit Rock City (1999) és az Állati kiképzés (2000) című filmekben kapott. Rendőrségi ügyei és tárgyalásai, illetve visszatérő drog és alkoholproblémái miatt karrierje a 2000-es évektől hanyatlásnak indult. Azóta alacsony költségvetésű, felejthetőbb filmekben szerepel.

(3) Mary-Kate és Ashley Olsen

Mary-Kate és Ashley Olsen 

Mary-Kate Olsen és Ashley Fuller Olsen vagy ismertebb nevükön az Olsen ikrek (Sherman Oaks, Kalifornia, 1986. június 13.) amerikai színésznők és divattervezők. A hasonló kinézetű ikrek első fontos szerepe Michelle Tanner volt a Bír-lakban. Hatéves koruktól kezdve kezdtek el szerepelni különböző TV filmekben és videó projektekben, melyek sora folytatódott tinédzser korukig. A Dualstar nevű cégükön keresztül az Olsenek felkerülhettek a leggazdagabb fiatal nők listájára.

1 2 3 4