5 hollywoodi álompár, akik a filmvásznon egy párt alkottak, ám a való életben is egymásba szerettek

  • 7 hónap ago
  • 2104 Views
  • 0 0
Blake Lively és Ryan Reynolds

Ki ne szeretné a szebbik nemnél a romantikus filmeket? Ha van egy kis idő magunkra, előveszünk egy doboz jégkrémet, egy csomag zsepit és kezdődhet is a romantikus film. Mindannyian szeretjük a happy end-eket, de mi van akkor, ha egy szerelmes pár nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is boldog párkapcsolatban élnek egymással?  Hollywoodban nem ritka, hogy a vászonra szánt szerelmekből valódiak szövődnek.  Az alábbi sztárpárok mindegyike annak köszönheti a boldogságot, hogy annak idején a castingot vezetők őket választották. Bemutatunk Nektek 5 hollywoodi álompárt, akik egy közös munka során szerettek egymásba. 

Mostani toplistánkban azokat a színészpárokat gyűjtöttük össze, akik nemcsak a filmvásznon, de a való életben is egy párt alkotnak.

1. Jeffrey Dean Morgan és Hilarie Burton Morgan

15 híres sztárpár, akik vakrandin ismerkedtek meg és lettek szerelmesek egymásba

Jeffrey és felesége, Hilarie a Walking Dead-ben szerepeltek együtt, Negan és Lucille Smith szerepében tűntek fel. 2009-ben találkoztak először egy vakrandin, nagyon hamar egymásba szerettek. 2010-ben megszületett kisfiuk, Gus, 2018-ban pedig a kistestvére is világra jött. További érdekesség, hogy a vakrandit az Odaátból ismert Jensen Ackles (Dean Winchester) kezdeményezte, így teljes mértékben Neki köszönhető, hogy Jeffrey-re rátalált a szerelem.

2. Dax Shepard és Kristen Bell

5 hollywoodi álompár, akik a filmvásznon egy párt alkottak, ám a való életben is egymásba szerettek

Dax és Kristen egy közös barátjuk vacsoráján találkoztak először, ám ekkor még nem tetszettek meg egymásnak. Nem sokkal később újra összefutottak, ekkor kezdtek el randizni. A színész azonban bepánikolt, 3 hónap után ejtette Krist. Végül visszakönyörögte magát. Amikor 2007-ben szerelmeseket alakítottak a Minden kút Rómába vezet című filmben, Dax megkérte Kristen kezét. Két gyerekük van, Lincoln és Delta.

3. Emily Blunt és John Krasinski

Emily Blunt és John Krasinski

Emily Blunt és John Krasinski a Hang nélkül című horrorban szerepeltek együtt, ám már 2010 óta együtt vannak. A valóságban Jennifer Aniston exférje, Justin Theroux mutatta be őket egymásnak. Azonnal egymásba szerettek, ma már két gyerekük van, Hazel és Violet.

4. Blake Lively és Ryan Reynolds

15 híres sztárpár, akik vakrandin ismerkedtek meg és lettek szerelmesek egymásba

Ha lenne olyan verseny, hogy kik Hollywood legjobb humorú sztárpárja, azt tuti Blake Lively-nek és Ryan Reynoldsnak ítélnénk odHa lenne olyan verseny, hogy kik Hollywood legjobb humorú sztárpárja, azt tuti Blake Lively-nek és Ryan Reynoldsnak ítélnénk oda. A páros még 2011-ben, a Zöld Lámpás című filmben szerepeltek együtt, 2012-ben összeházasodtak, azóta pedig már három csodálatos kislányuk született.

5. Eva Mendes és Ryan Gosling

12 híres sztárpár, akik mit sem törődnek a sztereotípiákkal

Eva Mendes és Ryan Gosling a 2012-es Túl a fenyvesen című film forgatása során szerettek egymásba. Először a vásznon, majd az életben is. A színésznőre akkora hatással volt a kanadai színész, hogy szakított korábbi elveivel, miszerint nem szeretne soha gyereket. Ma már két édes kislány büszke szülei.

Szerző: MéziMcFly

18 sztárhasonmás, akik unják már, hogy folyton összekeverik őket