20 híres színész, akikre forgatás közben talált rá a szerelem

  • 8 hónap ago
  • 11822 Views
  • 2 1
20 híres színész, akikre forgatás közben talált rá a szerelem

Nem ritka, hogy két színész között szenvedélyes szerelem lobbanjon lángra egy-egy munka során. Rengeteg olyan párost láttunk már a mozivásznon, akik között valósággal szikrázott a levegő, ilyenkor pedig megfordult a fejünkben, hogy ez talán nem csak a remek színészi játéknak köszönhető.

7-8) Humphrey Bogart és Lauren Bacall

Humphrey Bogart és Lauren Bacall

Az 1944-es sikerfilm, a Szegények és gazdagok forgatásán találkoztak. Nemcsak fizikai vonzalom, hanem valódi lelki-szellemi síkokon mozgó, igaz szerelem volt az övék. 1945-ben házasodtak össze és Bogart 1957-ben bekövetkezett haláláig együtt voltak.

9-10) Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt

Annak idején hatalmas visszhangot keltett a két sztár szerelme, ami a Mr. és Mrs. című film munkálatai során bontakozott ki. Mivel Brad Pitt akkor még Jennifer Aniston férje volt, a közvélemény nem nézte jó szemmel kapcsolatukat. Érzelmeik és az eltelt idő azonban őket igazolták: 6 gyermeket neveltek közösen és 12 évig voltak együtt. Angelina Jolie idén szeptemberben nyújtotta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva. Ezzel a kétezres évek egyik legnagyobb befolyással bíró álompárjának mondhattunk búcsút.

11-12) Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds

A Zöld lámpás 2011-es forgatásán keltették fel egymás érdeklődését, bár Ryan Reynolds akkor még Scarlett Johansson férje volt, Blake Lively pedig éppen Leonardo DiCaprióval randevúzgatott. Azon az őszön azonban mindketten véget vetettek a kapcsolataiknak. A rá következő évben összeházasodtak, tavaly decemberben pedig megszületett első gyerekük, aki kislány létére a James nevet kapta.

1 2 3 4