Megindító és vicces filmek az apa-gyerek kapcsolatról, amiket mindenkinek látnia kell

  • 3 év ago
  • 6509 Views
  • 0 0
Megindító és vicces filmek az apa-gyerek kapcsolatról, amiket mindenkinek látnia kell

Egy Apa nélkülözhetetlen a családban. Most összegyűjtöttük a legjobb apás filmeket. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

10) Apák és lányaik /Fathers and Daughters, 2015/

Apák és lányaik /Fathers and Daughters, 2015/

Katie Daviesnek (Amanda Seyfried) nehéz gyermekkora volt, édesanyja autóbalesetben meghalt, melyet követően Pulitzer-díjas édesapja depressziós lett. Huszonhét évvel később a lányból nő lett, akit továbbra is kísért a sanyarú gyermekkor, mely kapcsolataira is kihatással van…

11) A bátorság emberei /Courageous, 2011/

A bátorság emberei /Courageous, 2011/

Adam Mitchell és Nathan Hayes rendőrtiszt, valamint a partnereik remekül végzik a dolgukat. Nap mint nap a legkülönfélébb veszéllyel néznek szembe, az igazi kihívás azonban otthon várja őket. Amikor hazatérve találkoznak a gyermekeikkel, nap mint nap kénytelenek beismerni, hogy nem tudnak megbirkózni az apaság feladatával. Minden vágyuk, hogy jó kapcsolatot alakítsanak ki a gyerekeikkel, ám azok mégis egyre jobban eltávolodnak tőlük. Amikor bekövetkezik a tragédia, a férfiak kénytelenek szembenézni a félelmeikkel, a végzetükkel.

12) A boldogság nyomában /The Pursuit of Happyness, 2006/

A boldogság nyomában /The Pursuit of Happyness, 2006/

Chris Gardner célja, hogy családját boldognak lássa, hogy megteremtse számukra az anyagi biztonságot, ám valahogy sosem jár sikerrel. Szeme előtt csak a gazdagság képe lebeg, de hiába tesz meg mindent, elkerüli a szerencse. Miután egyre rosszabb helyzetbe kerülnek, felesége is elhagyja, hátrahagyva ötéves kisfiukat. Chrisnek ekkor elege lesz, és egy merész ötlettel áll elő: bróker szeretne lenne. Az álláshoz egy tanfolyamon kell helyt állnia, ehhez azonban fel kell mondania munkahelyén. Míg a brókerkedés „tudományában” egyre mélyebbre ássa magát, anyagilag mélypontra kerül. Fiával kénytelenek várótermekben és menhelyeken meghúzni magukat. Ennek ellenére Chris nem csügged, derűlátón áll hozzá mindenhez, és próbálja bebizonyítani, hogy  minden nehézség áthidalható, csak jókedv és szeretet kell hozzá.

13) Örömapa /Father of the Bride, 1991/

Örömapa /Father of the Bride, 1991/

Nagyot tévednek azok, akik azt hiszik, hogy egy esküvő egyszerű és nagyszerű dolog! Az ember lánya, aki még csak nemrégen született meg és még alig húsz éves, egyszer csak azt mondja: megismertem egy fantasztikus srácot és hozzámegyek! Természetes a fiú szörnyű, a szülei kimondottan borzalmasak, az esküvő pedig maga a megtestesült lidércnyomás. George Banks (Steve Martin) mindössze azt szeretné még tudni, hogy egyedül ő, az örömapa érez így?

18 hihetetlen átalakulás, ami bizonyítja, hogy sosem késő elkezdeni

(Történetek forrása)

//Noncsi//

1 2 3