Megindító és vicces filmek az apa-gyerek kapcsolatról, amiket mindenkinek látnia kell

  • 2 év ago
  • 6454 Views
  • 0 0
Megindító és vicces filmek az apa-gyerek kapcsolatról, amiket mindenkinek látnia kell

Egy Apa nélkülözhetetlen a családban. Most összegyűjtöttük a legjobb apás filmeket. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

6) Némó nyomában /Finding Nemo, 2003/

Némó nyomában /Finding Nemo, 2003/

A kis bohóchal, Némó, apja figyelmeztetései és dorgálása ellenére elhagyja az óceán biztonságos területetit, hogy kíváncsiságát kielégítve megnézzen egy hajót. Ekkor azonban kifogják, és egy fogorvosi rendelő akváriumában köt ki. Apja rögvest keresésére indul társával, Marlinnal, azonban az út számtalan veszélyt rejteget. Eközben Némó szökési tervét forralja.

7) Oviapu /Daddy Day Care, 2003/

Oviapu /Daddy Day Care, 2003/

Mikor a két reklámzseni, Charlie (Eddie Murphy) és Phil (Jeff Garlin) új fejlesztésű zöldséges müzlije totális katasztrófának bizonyul, elveszítik állásukat és feleségeik kényszerülnek munkába állni. Charlie és Phil azonban nem bírja soká a tétlenséget. Elhatározzák, hogy nyitnak egy ovit, és ezzel elkezdődik a kedves kalandok mulatságos sorozata. A váratlan siker újabb megpróbáltatások elé állítja a két jó barátot, de szerencsére számíthatnak Marvin (Steve Zahn), Kim (Regina King) és Bruce (Kevin Nealon) segítségére.

8) Utódok /The Descendants, 2011/

Utódok /The Descendants, 2011/

Hawaii a turisták számára maga a földi paradicsom, azonban az ott élőknek ugyanolyan az élete, mint bárki másnak. Matt King felesége egy szerencsétlen baleset következtében életét veszti, a férfi pedig egyedül marad két lányával, miközben elhunyt társáról megdöbbentő dolgok derülnek ki. Matt vállára óriási tehet szakad: döntenie kell a megöröklött ősi erdőség eladásáról.

9) Apafej /Big Daddy, 1999/

Apafej /Big Daddy, 1999/

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda, hogy barátnője egy nap megelégeli mindezt, és faképnél hagyja. Az elkeseredett Sonny azonban nem sokáig foglalkozhat magával, egy nap ugyanis egy kisfiú állít be hozzá azzal, hogy ő Sonny Kínába utazott barátjának törvénytelen fia, akit anyja azért küldött el, mert már nem tudott róla gondoskodni. Sonny úgy dönt, felnő a feladathoz, és megpróbál valódi apaként helytállni.

1 2 3