14 fantasztikus film a közelmúltból, amit még nem láttál, pedig kellett volna

  • 3 év ago
  • 11381 Views
  • 2 1
14 film a közelmúltból, amit még nem láttál, pedig kellett volna

Rengeteg klasszikus film létezik, amit annyiszor láttunk már, hogy egy kicsit már kezdenek unalmassá válni. Az elmúlt években is sok, jobbnál-jobb produkció jelent meg. Ezek között vannak olyanok, amik hatalmas népszerűségre tettek szert, ami által számos emberhez eljutott a híre, azonban vannak olyan alkotások is, amik – szerintünk – fantasztikusra sikeredtek, mégsem tettek szert nagy népszerűségre.

12) Az igazi csoda (2017)

Az igazi csoda (2017)

August Pullman úgy született, hogy arca különösen eltorzult. A fiúnak meg kell küzdenie azért, hogy új iskolájában mindenki megértse, hogy ő ettől még egy rendes gyerek és hogy a szépség és kinézet maga csupán a felszín és nem ez ami igazán számít.

13) Én, Tonya (2017)

Én, Tonya (2017)

Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például egy, legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata. Az Én, Tonya az események szatirikus feldolgozása. Vagy lehet, hogy az élet ennyire abszurd fordulatokra volt képes?

14) 1945 (2017)

1945 (2017)

1945 augusztus 12, 11 óra. Titokzatos szállítmányukkal két fekete ruhás, fekete kalapos idegen jelenik meg egy magyar falu vasútállomásán. A falu népe az orosz megszállás árnyékában a jegyző fiának esküvőjére készül, de a menyasszony korábbi vőlegénye is hazatér a hadifogságból. Néhány óra alatt minden megváltozik. Titkok, bűnök, számvetés, szerelem, árulás, szembesítés…

Hollywoodi sztárok, akik a kamerán kívül is igazán jó barátok

(Történetek forrása)

1 2 3 4