14 fantasztikus film a közelmúltból, amit még nem láttál, pedig kellett volna

  • 3 év ago
  • 11379 Views
  • 2 1
14 film a közelmúltból, amit még nem láttál, pedig kellett volna

Rengeteg klasszikus film létezik, amit annyiszor láttunk már, hogy egy kicsit már kezdenek unalmassá válni. Az elmúlt években is sok, jobbnál-jobb produkció jelent meg. Ezek között vannak olyanok, amik hatalmas népszerűségre tettek szert, ami által számos emberhez eljutott a híre, azonban vannak olyan alkotások is, amik – szerintünk – fantasztikusra sikeredtek, mégsem tettek szert nagy népszerűségre.

9) A hazafiak napja (2016)

A hazafiak napja (2016)

A film a 2013-as bostoni maratonon bekövetkezett 264 sérültet és számos halottat számláló bombamerénylet történetét dolgozza fel, melyet követően a hatóságok, élükön Tommy Saunders őrmesterrel valóságos hajtóvadászatot indítottak az elkövetők, Alex Wolff és Themo Melikidze után.

10) Sztálin halála (2017)

Sztálin halála (2017)

1953 márciusában a nagy vezér meghalt, és milliók gyászolták Moszkva utcáin. Ám volt néhány ember, akinek a gyász helyett valami egészen más dolog jutott. Hruscsovnak és a vezetés többi tagjának ki kellett találnia, hogyan tovább, ezzel pedig őrült harc vette kezdetét az utódlásért. Armando Iannucci rendező az „Egy kis gubanc” című filmmel tette le névjegyét, ám az igazi ismertséget az Alelnők című tévésorozat hozta, amely számos Golden-Globe jelölést és Emmy-díjat tudhat magáénak.

11) Wind River – Gyilkos nyomon (2017)

Wind River - Gyilkos nyomon (2017)

Holttestet találnak a Wind River indiánrezervátumban. A világtól elzárt térségbe hamarosan egy FBI ügynök érkezik, aki megállapítja, hogy a tinédzser lány gyilkosság áldozata lett. A holttestre rátaláló tapasztalt nyomkövető és az ügynök együtt próbál a bűnügy végére járni, ám a zárkózott, bizalmatlan helyiek nem segítik az ügy felgöngyölítését. Ráadásul az Egyesült Államok egyik legelszigeteltebb térségében a legtöbb gyilkossági ügyet sosem oldják meg, a legtöbb bűnözőt sosem fogják el.

1 2 3 4