14 fantasztikus film a közelmúltból, amit még nem láttál, pedig kellett volna

  • 2 év ago
  • 11343 Views
  • 2 1
14 film a közelmúltból, amit még nem láttál, pedig kellett volna

Rengeteg klasszikus film létezik, amit annyiszor láttunk már, hogy egy kicsit már kezdenek unalmassá válni. Az elmúlt években is sok, jobbnál-jobb produkció jelent meg. Ezek között vannak olyanok, amik hatalmas népszerűségre tettek szert, ami által számos emberhez eljutott a híre, azonban vannak olyan alkotások is, amik – szerintünk – fantasztikusra sikeredtek, mégsem tettek szert nagy népszerűségre.

5) Egy kutya négy élete (2017)

Egy kutya négy élete (2017)

A magával ragadó történet középpontjában egy kedves eb áll, aki több kutyaéleten keresztül próbálja megtalálni élete célját. Hol egy jámbor bernáthegyi, hol pedig egy virgonc németjuhász testében születik újjá. Újabb izgalmas kalandok várják, miközben szerető gazdái mellett megpróbál rájönni, mi értelme van a létezésének.

6) A számolás joga (2016)

A számolás joga (2016)

Az ötvenes évek vége: az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet… amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak: nők és feketék. A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe… és azután haza is hozni.

7) Fény az ócean felett (2016)

Fény az ócean felett (2016)

Egy Nyugat-ausztráliai világítótorony őre és felesége megmenti egy partra sodródott csónak egyetlen utasát, egy csecsemőt. Úgy döntenek, hogy maguk nevelik fel a gyermeket.

8) Oroszlán (2016)

Oroszlán (2016)

Egy öt éves indiai fiú több ezer kilométerre otthonától elveszik. Számos nehézség után végül egy ausztráliai pár örökbe fogadja. Huszonöt évvel később felkerekedik, hogy megtalálja rég nem látott, igazi családját.

1 2 3 4