12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

  • 11 hónap ago
  • 30639 Views
  • 0 2
12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

Gyorsan túlzásokba lehet esni a plasztikázással. Egy kis vágás itt, egy kis szilikon ott és máris úgy nézünk ki, mint egy horrorbaba.

Szerencsére a hírességek is tudják ezt és bizony sokan vannak, akik hűek tudtak maradni önmagukhoz és nem végezték idősödő viaszbábuként.

(1) Charlize Theron

Charlize Theron

Az Oscar-díjas, dél-afrikai származású színésznő tökéletesen elégedett önmagával és 47 éves korához illő megjelenésével. Mint korábban elmondta, “Úgy gondolom, manapság a nők rettegnek tőle, hogy önmagukat ünnepeljék, mert állandóan különböző jelzőket aggatnak rájuk.

(2) Julianne Moore

Julianne Moore

Julianne Moore sem tervezi, hogy megszabaduljon természetes szépségétől. Pár éve erről úgy nyilatkozott, “Mindenkinek azt kellene tennie, amiről úgy gondolja, a legjobb a számára. Személy szerint én nem csináltattam meg soha semmimet. Fontos, hogy képes legyek eljátszani női szerepeket az élet minden szakaszából és nem szeretem az olyan termékeket, amik ledermesztik az arcot egy adott életkorban. Szükségem van rá, hogy kifejezhessem az érzelmeket. Nem zavar az öregedés gondolata, ez az élet része.

(3) Kate Winslet

Kate Winslet

Leonardo Di Caprio legjobb barinője osztja az Oscar-díjas színész nézeteit és esze ágába sincs átszabatnia arcát vagy testét. “Ez teljes mértékben ellentétes a nézeteimmel. Sosem fogom beadni a derekam.

1 2 3 4