Hírességek, akik egyik pillanatról a másikra úgy megváltoztak, hogy rájuk sem ismersz

  • 3 év ago
  • 16743 Views
  • 9 10
Hírességek, akik egyik pillanatról a másikra úgy megváltoztak, hogy rájuk sem ismersz

Minden lány tudja, hogy az új frizura megváltoztatja a kinézetünket. A közelmúltban sok színész és színésznő drasztikus változáson esett át.

Másoknak az alakja változott meg drasztikusan.

1) Kate Hudson

A színésznők gyakran változtatnak imidzset egy-egy szerep kedvéért. Kate Hudson sem kivétel: 2017-ben búcsút mondott hosszú hajának. Szerencsére nem kellett a filmpremierig várnunk, hogy megcsodájuk új frizuráját.

2) Jonah Hill

Nem minden nagyobb változás köthető hajhoz. Az amerikai színész forgatókönyvíró, Jonah Hill hatalmas változáson ment keresztül: először lemondott az alkoholfogyasztásról, a gyorsételekről, a szénsavas üdítőkről és az édességekről, majd elkezdett sportolni. Az eredmény magáért beszél.

3) Blake Lively

Többek között a Gossip Girl – A pletykafészek című romantikus film képkockáin volt látható az a Blake Lively, aki a The Rhythm Sectionban elvállalt szerepe kedvéért levágatta tökéletes szőke fürtjeit. A sötétebb és rövidebb haj nagyon megváltoztatta a színésznő kinézetét. Mindent a művészetért?

4) Olivia Wilde

Olivia Wilde ma már kétgyermekes anyuka, és elege lett a hosszú, gesztenyebarna hajból. Be kell valljuk, a rövid, fekete haj még csinosabbá teszi.

1 2 3 4