Híres énekesek, akik filmes pályára tévedtek és nem vallottak szégyent

  • 3 év ago
  • 2356 Views
  • 0 0
Híres énekesek, akik filmes pályára tévedtek és nem vallottak szégyent

Kedves zenekedvelő filmrajongók! Ma bemutatunk hét filmet, ami garantáltan a kedvencetekké fog válni. Vannak ugyanis olyan zenészek, akik szívesen adják fejüket színészkedésre, nem kis alakítást nyújtva. 

5) Adam Levine: Szerelemre hangszerelve (2013)

Adam Levine: Szerelemre hangszerelve (2013)

Igaz, elég megosztó személyiségként tűnik fel zenészünk, mondjuk ki, nem lesz kedvenc. Viszont filmbéli párja Keira Knightley óriási zenészi tehetségként jelenik meg és mellette eltörpül az alkotásban Adam karaktere. Érdekes, borongós érzelmű a produkció, mondanivalója is összetett. Egyszer érdemes megnézni!

6) Christina Aguilera: Díva (2010)

Christina Aguilera: Díva (2010)

Ali (Christina Aguilera) egy vidéki lány, aki Los Angelesbe megy, hogy gyönyörű hangjával csinálja meg álmai karrierjét. Miután nem sikerül neki a felvételi a The Burlesque Lounge-ba, Tess (Cher) klubjában kezd el dolgozni pincérnőként, ám nem adja fel a harcot és tovább küzd, hogy sikerüljön megvalósítania álmát. Rövid időn belül Ali élete felpezsdül: új barátot szerez egy elismert táncos, új hódolót a csapos-zenész Jack és ádáz ellenséget egy féltékeny színésznő személyében. Amikor pedig egy menedzser is felajánlja neki a segítségét, Ali újra a színpadon találja magát.

7) Whitney Houston: Több mint testőr (1992)

Whitney Houston: Több mint testőr

Whitney színészi karrierjét ez a film indította be. Nagyon hozzáillő szerepet kapott, hiszen egy sztárénekest kell alakítania. Igen ám, de ez sok veszéllyel is jár. Éppen ezért kap egy testőrt, akit nem más, mint Kevin Costner játszik. Első találkozójukon kiderül, hogy Rachel (Whitney Houston) nem is veszi komolyan a profi testőrt. Pedig volna oka rá, hogy óvatosabb legyen: egy őrült rajongója már jó ideje fenyegető levelekkel zaklatja.

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod ezt a 10 döbbenetes átváltozást

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2