Híres énekesek, akik filmes pályára tévedtek és nem vallottak szégyent

  • 3 év ago
  • 2352 Views
  • 0 0
Híres énekesek, akik filmes pályára tévedtek és nem vallottak szégyent

Kedves zenekedvelő filmrajongók! Ma bemutatunk hét filmet, ami garantáltan a kedvencetekké fog válni. Vannak ugyanis olyan zenészek, akik szívesen adják fejüket színészkedésre, nem kis alakítást nyújtva. 

Íme hét ismert és általunk nagyon kedvelt zenész, akik megpróbáltak nagyot alkotni a mozitermekben is. Reméljük okoztunk némi meglepetést is.

1) Beyonce Knowls: Kísértés két szólamban (2003)

Beyonce Knowls: Kísértés két szólamban (2003)

A Gospel zene örök klasszikus szerte a világon. Ki is adhatna ennek nagyobb hangot, mint egy kis város gospel kórusa. Egy éppen állás nélküli férfi (Cuba Gooding jr.) visszatér a gyökereihez, szó szerint. Hazamegy abba a kis közösségbe, ahol édesanyja élt. Sok konfliktus, szerelem Beyonce-val és zene árán végül összehoz egy ütős kórust, hogy induljanak a Gospelek Oscar-ján egy kórus versenyen.

2) Snoop Dogg: Starsky és Hutch (2004)

Snoop Dogg: Starsky és Hutch (2004)

Nem zenés vígjáték, de annál inkább szórakoztatóbb, örök klasszikus. Ha igazán jót nevetnél egy este, nem hagyhatod ki a bűnüldözés ősi filmjét. Egy rendőrpárról (Ben StillerOwen Wilson) szól a történet, akik épp egy drogesetet göngyölítenek fel. Közben rászorulnak egy nagy gengszter segítségére akit Snoop alakít.

3) Justin Timberlake: Lopott idő (2011)

Justin Timberlake: Lopott idő (2011)

Érdekes feldolgozása annak, hogy az idő pénz. A szinte közhelyes mondatnak a produkció igen látványos értelmet adott. Justin egy olyan világban él, ahol mindenki fiatal marad külsőre, azonban, hogy mennyi ideig, az attól függ hány órája, éve, évezrede/pénze van. Az idők mennyisége alapján kategorizálják be az embert, hogy hol élhet. Átjárás ezeken a szinteken nagyon ritka, szinte soha sem fordult elő, eddig…

4) Phil Collins: Hook (1991)

Phil Collins: Hook (1991)

Bizonyára kevesen tudjátok, de a híres zenész, Phil is kipróbálta a színészi pályát. Robin Williams-el és sok más neves színésszel játszott együtt az angolok legkedveltebb mesefilmjében a Hook-ban. Érdekes feldolgozása, mondhatni folytatása a Pán Péter sztorinak. Tökéletes választás, ha a család együtt szeretne szórakozni egy hosszú nap után.

1 2