Fergeteges vígjátékok, amelyek garantáltan felvidítanak, ha rossz napod van

  • 3 év ago
  • 6978 Views
  • 0 1
9 fergeteges vígjáték, amely garantáltan felvidámít, ha rossz napod van

Alábbi összeállításunkban olyan vígjátékokkal találkozhatsz, melyek garantáltan felvidámítanak, ha rossz napod van.

7) “Ha felhúzott a főnököd” – Förtelmes főnökök (2011)

Förtelmes főnökök (2011)

Három átlagos beosztott, Nick, Kurt és Dale fellázadnak főnökeik ellen, és ravasz gyilkossági tervet eszelnek ki. Nincs azonban könnyű dolguk, mert úgy tűnik, a sors épp ellenük dolgozik.

8) “Amikor harcolsz a hétvégi rossz emlékek ellen” – Másnaposok (2009)

Másnaposok (2009)

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ifjú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gondoltak volna.

9) “Ha egyszerűen csak kiborítottak” – Doktor Szöszi (2001)

Doktor Szöszi (2001)

Elle Woods (Reese Witherspoon) egy sikeres lány, a gimiben ő volt Miss Június, ő vezette a leányszövetséget, és mindenek felett gyönyörű természetes szőke haja van. A barátja a jóképű Warner, akivel komoly terveket szövögetnek. Egy nap viszont Warner úgy dönt, hogy véget vet kapcsolatuknak. Elle túl szőkének bizonyul a fiú számára. Warner a gimnázium után a Harvardra készül, ráadásul a felkészítő alatt összeismerkedett egy bájos lánnyal. Elle viszont nem adja fel, mindent megtesz, hogy bekerüljön a neves egyetemre, hogy visszaszerezze a szerelmét. Az elvárások azonban túl magasak egy elkényeztetett szőke kislánynak. Elle-nek most bizonyítania kell a szerelméért, saját magért és az összes butuskának tartott szőke lányért.

Fantasztikus filmek a hűségről és a szeretetről

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3