Fergeteges vígjátékok, amelyek garantáltan felvidítanak, ha rossz napod van

  • 3 év ago
  • 7030 Views
  • 0 1
9 fergeteges vígjáték, amely garantáltan felvidámít, ha rossz napod van

Alábbi összeállításunkban olyan vígjátékokkal találkozhatsz, melyek garantáltan felvidámítanak, ha rossz napod van.

4) “Ha a barátnőid felhúztak” – Bajos csajok (2004)

Bajos csajok (2004)

Cady Heron (Lindsay Lohan) Afrikában, a “vadonban” nőtt fel. 15 év után szüleivel visszaköltöznek Chicagóba, akik beíratják Cadyt egy teljesen átlagos amerikai gimnáziumba. A lány itt döbben rá, hogy ez a gimnázium és a gimnáziumi lányok sokkal durvábbak és kegyetlenebbek, mint a dzsungel. Ennek a dzsungelnek a vezetője Regina George (Rachel McAdams), aki az ármánykodás és összeesküvések mestere. Cadynek ebben a világban is meg kell tanulnia védekezni és harcolni.

5) “Ha minden a feje tetejére állt” – Bridget Jones naplója (2001)

Bridget Jones naplója (2001)

A harmincas szingli Bridget Jones (Renée Zellweger) nem elégedett magával. Újévi fogadalmat tesz, miszerint leszámol rossz szokásaival, és rendbe szedi az életét: leszokik a cigiről és az italról, elkerüli a bajos pasikat, és végre talál magának valakit, akivel boldog tud lenni. A dolog azonban nehezebben indul, mint gondolná. Bridgetnek sok megpróbáltatást kell kiállnia, míg végre rájön, ki is való igazából neki.

6) “Ha a szobatársad felidegesített” – Bébi mama (2008)

Bébi mama (2008)

Kate sikeres New York-i üzletasszony, akit eddig csupán a karrierje érdekelt. Harminchét évesen azonban már nagyon szeretne gyereket. A számítását azonban keresztülhúzza, hogy meddő. Ezért béranyát keres, akit meg is talál egy philadelphiai munkásnő személyében. Minden a terv szerint megy, Kate gyermekgondozási könyveket tanulmányoz, mindent előkészít a lakásában, óvódák után járkál. Egy napon azonban a terhes Angie becsönget hozzá, mondván, nincs hol laknia. A két nagyon különböző nő egy fedél alá kerül, ám ebből számos bonyodalom származik.

1 2 3