20 fiatalkori fotó hírességekről, mielőtt sztárokká váltak

  • 9 hónap ago
  • 12567 Views
  • 1 2
20 fiatalkori fotó hírességekről, mielőtt sztárokká váltak

A hírességek is voltak fiatalok és “átlagosak” míg valaki fel nem fedezte a tehetségüket. Ebben az összeállításban összegyűjtöttünk néhány fiatalkori fotót hírességekről, mielőtt híressé váltak.

Amint láthatjuk, az idő gyorsan telik, valamikor ők is voltak fiatalok… 😀

(1) Nicolas Cage, 24 éves

Nicolas Cage

Cage-et, aki a Beverly Hills High School növendéke volt, már fiatal korában vonzotta a mozi világa. Első filmes élménye egy iskolai produkcióhoz, a Golden Boy c. kisfilmhez kötődik.

(2) Jodie Foster, 19 éves

Jodie Foster

Már 1965-ben feltűnt a reklámokban, majd később szórakoztató sorozatokban is. 1969-ben debütált a Mayberry R.F.D. című filmben.

(3) Tom Cruise, 22 éves

Tom Cruise

Első fontosabb szerepe az 1983-as Kockázatos üzlet (Risky Business) című filmben volt. Ettől kezdve sok A-kategóriás film főszereplőjeként vált Hollywood-szerte ismertté.

(4) Jackie Chan, 23 éves

Jackie Chan

Kong-száng, a későbbi Jackie, 1960-ban kezdett a hírneves Pekingi operában ahol a következő tíz évet rendszeres edzéssel töltötte, színjátszással, énekléssel, harcművészetekkel és akrobatikával foglalkozott. Jűn Lau (Yuen Lo) néven tagja volt az iskola legjobb diákjaiból álló, Hét Kis Szerencse nevű előadócsoportnak. Nyolcévesen a Kis Szerencse-csoport többi tagjával együtt szerepelt a Big and Little Wong Tin Bar című filmben (1962), ahol Li Li-hua játszotta az édesanyját.

(5) Mickey Rourke, 27 éves

Mickey Rourke

Rourke filmszínészi bemutatkozása egy kis szerep volt Steven Spielberg 1941 című filmjében. Annak ellenére, hogy a A test melege című film nem az első szerepe volt, a benne nyújtott alakítása – gyújtogatóként – kellően magára vonta a közfigyelmet, rövid jelenete ellenére.

1 2 3 4