15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

  • 9 hónap ago
  • 13304 Views
  • 3 2
15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

Annak ellenére, hogy a legnagyobb hírességek életének bizonyos részei teljesen ki vannak téve a nyilvánosságnak, még mindig van egy olyan oldaluk, amit a legnagyobb titok övez. Ilyen például a családi életük. Sok olyan híresség van, akiről még azt sem tudtuk, hogy vannak gyerekei, mert nem akarták, hogy a sajtó lépten-nyomon kövesse őket és kérdéseket tegyenek fel nekik. Ezzel próbálták őket megvédeni a külső behatások ellen.

Persze idővel ezek a gyermekek felnőnek és ők maguk döntenek úgy, hogy részt vesznek abban az életben, amit szüleik folytatnak. Igaz nem mindegyik lép az anyja vagy apja nyomdokaiba, de azért szép számmal találunk olyan sztárcsemetét, akik színésznőként, modellként vagy filmproducerként tevékenykednek.

1) Meadow Rain Walker

Meadow Rain Walker

A híres színész Paul Walker lánya, aki megalapította a Paul Walker alapítványt, ami a tengerbiológusok munkáját segíti, valamint megvédi a tenger élővilágát. A fiatal lány  ennek szentelte életét, mert tudta, hogy apjának mennyire fontos volt ez és mindent meg akart tenni, hogy folytassa az ő munkásságát. Meadow rendszeresen vesz részt jótékonysági rendezvényeken legutóbb Adrien Greniernek adott át egy díjat, akinek szintén fontos a tengerek élővilágának sorsa.

2) Violet Affleck

Violet Affleck

A 15 éves Violet-et gyakran lehet látni híres szülei társaságában, ám magánéletéről mit se tudunk. Az biztos, hogy a fiatal lány nem tervez szülei nyomdokaiba lépni és színésznőként dolgozni.

3) Greta és Ida Lundgren

Greta és Ida Lundgren

Dolph Lundgren az 80-as 90-es évek sztárjának két lánya van. Az idősebbikből, Ida-ból modell lett, a fiatalabbik lánya viszont még csak 18 éves így még kérdéses, hogy mit akar kezdeni az életével. Még nem döntött el, hogy apja nyomdokaiba lép, vagy másik szakmát választ magának.

4) Lily Sastry (Atkinson)

 Lily Sastry (Atkinson)

Rowan Atkinson azaz Mr. Bean lánya, aki kicsit sem hasonlít édesapjára. Annak ellenére, hogy Lily több filmben is szerepelt már nem lett belőle színésznő, mert az énekesi pályát választotta. Miután szülei elváltak Lily anyja leánykori nevét vette fel.

1 2 3 4