7 akciófilmekben használt trükk, ami még egyszer hasznos lehet

  • 1 év ago
  • 14635 Views
  • 0 3
7 akciófilmekben használt trükk, ami még egyszer hasznos lehet

Olyan világban élünk, amikor minden lehetséges, amikor egy akciófilmhez hasonló szituációban találjuk magunkat.

A legjobb (vagy inkább legrosszabb) az egészben az, hogy sohasem lehet tudni, mikor történik ilyen esemény, de jobb felkészülni.

1) Hogyan szabadulj meg a bilincstől, ha csak egy gyufa van nálad

Ez a trükk majd segít eltávolítani bármilyen bilincset, akár azért, hogy a nézőközönséget elkápráztasd, akár azért, hogy egy meleg helyzetből kimenekülj. Ha egy gyufát szétlapítasz (a fogaid tökéletesen alkalmasak ehhez a művelethez), és a képen látható módon a kis lyukba illeszted, máris szabad vagy.

2) Hogyan rejtsd el az értékeidet

Ha biztonságban akarod tudni a pénzedet vagy az értékes irataidat, íme egy saját kezűleg elkészíthető megoldás. Csak egy székre, egy kalapácsra, néhány szögre és befőttes gumikra lesz szükséged. Fordíts fel a széket, és üss bele szögeket doboz alakban. Hajlítsd be egy kicsit a szögek végét, feszítsd ki a gumikat a képen látható módon, és rejtsd alá az értékeidet!

3) Hogyan szabadulj meg a csúsztatható műanyag bilincsektől

Talán már láttál ilyen furcsa kábelszerű köteléket. Nagyon erősen szorítják össze a csuklót, és sokan úgy gondolják, lehetetlen egyedül leszedni, hacsak valaki el nem vágja. Csak ne olyan hevesen! Könnyen megszabadulhatsz tőle, ha a kezeidet a fejed fölé emeled, hirtelen lerántod a karjaidat a hasad irányába, és egyszerűen lepattintod a kezeidről, miközben a kezeidet szétszorítod.

1 2 3