14 színész, aki úgy halt meg hirtelen, hogy még be se fejezte a filmjét

  • 1 év ago
  • 142916 Views
  • 15 9
14 színész, aki úgy halt meg hirtelen, hogy még be se fejezte a filmjét

Sajnos előfordul, hogy olyan váratlanul hunynak el színészek, hogy ami egyedül hátramarad emlékként számunkra, az a művészeti teljesítményük, vagyis a filmjeik.

Van, aki túladagolta magét, más tüdőgyulladást kapott, vagy épp éles lőszer volt a fegyverében vaktöltény helyett

1) Jackie Burroughs

Jackie Burroughs

A Váratlan utazás című közismert sorozat mogorva, makacs, de csupa szív Hetty nénije torontói otthonában hunyt el gyomorrákban 71 évesen 2010 szeptemberében. Ebben az évben még szerepelt a Small Town Murder Songs című filmben.

2) Heath Ledger

Heath Ledger

A sötét lovag (The Dark Knight) sztárja, Heath Ledger éppen egy újabb filmben kezdte el munkáját (Doctor Parnassus és a képzelet birodalma), amikor New York-i lakásában összeesett és meghalt 2008 januárjában drogtúladagolásban.

3) Anton Yelchin

Anton Yelchin

A Star Trek szereplője csúnya halált halt: traumás fulladás áldozata lett. Éppen egy próbára indult, amikor a kocsija, egy Grand Cherokee Jeep egy kerítéshez szegezte.

4) Paul Walker

Paul Walker

A Halálos iramban filmsorozat elvesztette legnagyobb sztárját egy autóbalesetben. Egy Porsche-ben ült barátjával, amikor egy lámpaoszlopnak, valamint két fának ütközött. Az autó kigyulladt, így a két férfinak esélye sem volt a túlélésre.

1 2 3 4