13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

  • 2 év ago
  • 52167 Views
  • 7 5
13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

Vannak színészek és természetesen színésznők, akik annyira beleélik magukat a filmbeli partnerükkel a romantikus jelenetekbe, hogy a forgatás után a való életben is folytatják egymással való szerelmi kapcsolatukat. 

8) Daniel Craig és Rachel Weisz

8) Daniel Craig és Rachel Weisz

Craig és Rachel Weisz több évig voltak barátok, és együtt dolgoztak az Álomház című filmen is. 2010 decemberében kezdtek randizni, és 2011. június 22-én összeházasodtak egy privát New York-i ceremónián, amin csupán négy vendég vett részt, beleértve Daniel 18 éves lányát, Ellát és Rachel 5 éves kisfiát, Henryt.

9) Liam Hemsworth és Miley Cyrus

9) Liam Hemsworth és Miley Cyrus

Miley Cyrus és Liam Hemsworth az utóbbi években boldogabbak, mint valaha, hiszen rengeteg dráma és csalódás után újra egymásra találtak. Először 2009-ben jöttek össze Az utolsó dal forgatása közben, 2012-ben még eljegyzésük is volt, azonban 2013-ban váratlanul szakítottak. Az énekesnő akkor teljesen összeomlott, rövidre vágatta a haját, fogyott egy csomót és bárhová ment, botrányt kavart a viselkedésével.

10) Hayden Christensen és Rachel Bilson

10) Hayden Christensen és Rachel Bilson

Hayden Christensen a fordulópont a 2008-as Hipervándor című film forgatása közben jött el a számára, amikor összeismerkedett Rachel Bilsonnal. A páros a való életben is összemelegedett és randizgatni kezdtek. Majdnem két év együtt járás után, 2008. december 25.-én megtartották az eljegyzést. 2010-ben szakítottak, ám pár hónap múlva újra egy párt alkottak. A Bilson-Christensen família legújabb tagja egy kislány, aki a Briar Rose nevet kapta. A névhez az ihletet a Csipkerózsika című rajzfilm adta. 2017. szeptemberében hozták le az újságok először a hírt, hogy a pár 10 év után, ezúttal véglegesen szakított.

1 2 3 4