A 90-es évek sorozatsztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 2 hónap ago
  • 55641 Views
  • 4 6
A 90-es évek sorozatsztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

Kíváncsi vagy, hogy mi lett a kedvenc sorozatod főszereplőivel? Akkor kattintsd végig a galériát, és csekkold a színészek átalakulásait!

Íme a 90-es évek sorozatsztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni.

Natalia Oreiro, „Vad Angyal”

Natalia Oreiro, "Vad Angyal" 

Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo, röviden Natalia Oreiro (1977. május 19. -) uruguayi énekesnő, színésznő. Legismertebb szerepei a Vad Angyal (Muneca Brava) Milagrosa, a Te vagy az életem (Sos mi vida) Esperanzája és Kachorra.

Pamela Anderson, „Baywatch”

Pamela Anderson, "Baywatch" 

Pamela Denise Anderson (1967. július 1. -) kanadai származású amerikai színésznő, modell és televíziós producer. Első komoly televíziós szerepét a népszerű amerikai Home Improvement sorozatban kapta (1991-1993), ám igazi befutott sztár C. J. Parker szerepében a Baywatch című sorozatban lett (1992-1997).

Robin Wright, „Santa Barbara”

Robin Wright, "Santa Barbara" 

Robin Gayle Wright (1966.április 8. -) amerikai színésznő és énekesnő. 1984 és 1988 között Santa Barbara nevű sorozatban játszott, mint Kelly Capwell. A szereppel több Daytime Emmy jelölést is szerzett.

Giovanna Antonelli, „A Klón”

Giovanna Antonelli, "A Klón" 

Giovanna Antonelli Prado (1976. március 18. -) brazil színésznő. 14 éves kora óta színészkedik, de a hírnevet az „A Klón” című sorozat főhősnője, Jade hozta meg neki. Később szerepet kapott a Hét bűnben is ahol Clarice szerepe lett az övé.

1 2 3 4