10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

  • 3 hónap ago
  • 7050 Views
  • 1 0
10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

A sztárok szinte mindegyikének van egy olyan mozija, ami az áttörést jelentette számukra, amivel híressé és elismertté váltak a világ számára. Azt hihetnék, hogy a színészek örökre a szívükbe zárják azt a filmet, ami meghozza számukra a minden kezdő által áhított hírnevet. Az esetek nagy részében ez minden bizonnyal így van, ám akadnak kivételek is.

Nem egy világhírű sztár gyűlöli a karrierje beindításáért „felelős” mozit és az abban alakított karakter. Összeállításunkban bemutatunk párat ezekből.

1) Mark Wahlberg

10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

A színész számára a M. Night Shyamalan rendezte film, Az esemény hozta meg a hírnevet 2008-ban. Wahlberg később úgy nyilatkozott, hogy a forgatás alatt zavarták a növények és a fák, azon felül nem tetszett neki, hogy egy középiskolai biológiatanárt kell alakítania.

2) Carrie Fisher

10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

Úgy tűnik, annak is megvan az árnyoldala, ha valaki a Csillagok háborújával tesz szert világhírnévre. Carrie Fisher azt állítjat, azzal, hogy eljátszotta Leia hercegnőt, tönkretette az életét hiszen attól kezdve ezzel a szereppel azonosították. Ráadásul a szex szimbólummá is vált a film után, ami szintén nem volt kedvére való.

3) Kate Winslet

Titanic (1997)

A színésznő számára az 1997-es Titanic hozta meg a világhírt. Winslet ma már borzadva nézi vissza a mozit, saját színészi alakítását csapnivalónak, a hangját pedig idegesítőnek érzi. A film főcímdalával sincs kibékülve, minden esetben elutasítja a kérést, ha azt szeretnék, hogy elénekelje.

1 2 3 4